Η εξομολόγηση του Τάκη Ζαχαράτου για τον Αραβα πρίγκιπα που τον καψουρεύτηκε [βίντεο] - iefimerida.gr

Η εξομολόγηση του Τάκη Ζαχαράτου για τον Αραβα πρίγκιπα που τον καψουρεύτηκε [βίντεο]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: NDP Photo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε ο Τάκης Ζαχαράτος το μεσημέρι της Δευτέρας και όπως είναι φυσικό χάρισε άφθονο γέλιο.

Η ξανθιά παρουσιάστρια δυσκολευόταν να συγκρατήσει το γέλιο της σε κάθε μίμηση του καλλιτέχνη και σε ότι έλεγε. Ωστόσο, εκείνο που προκάλεσε ιδιαίτερες εντυπώσεις ήταν μια αποκάλυψη την οποία βέβαια θύμισε η Ελένη Μενεγάκη στον δημοφιλή μίμο.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο γνωστός μίμος υποδυόταν την Αντζελα Δημητρίου στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν και ένας θαμώνας του νυχτερινού κέντρου τον ερωτεύτηκε. Ο πελάτης ήταν Αραβας στην καταγωγή και είχε την εντύπωση ότι ο Τάκης Ζαχαράτος ήταν όντως γυναίκα.

«Αυτή η ιστορία έχει πάρα πολύ πλάκα. Η πίστα γέμιζε με λουλούδια από τον ωραίο Άραβα, ο οποίος νόμιζε ότι ήμουν γυναίκα και τραγουδούσα Η λευκή τουαλέτα που φορούσα ήταν καταπληκτική!» είπε ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

Πηγή βίντεο: enikos

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ Πρίγκιπας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ