Κατέκτησε το Copa America η Χιλή - Στα πέναλτι απέναντι στην Αργεντινή [βίντεο] - iefimerida.gr

Κατέκτησε το Copa America η Χιλή - Στα πέναλτι απέναντι στην Αργεντινή [βίντεο]

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Αργεντινή έψαχνε εκδίκηση και η Χιλή το repeat. Στον τελικό του Copa America, η παρέα του Αλέξις Σάντσες ήταν τελικά αυτή που χαμογέλασε αφού μετά το 0-0 στην κανονική διάρκεια του αγώνα και την παράταση, κατέκτησε το τρόπαιο στη διαδικασία των πέναλτι.

Για 2η συνεχόμενη φορά η Χιλή, στέφθηκε πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής στο επετειακό Copa America με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ετών του θεσμού. Στον τελικό με την Αργεντινή δεν ήταν καλύτερη όμως οι παίκτες της παρουσιάστηκαν πιο ψύχραιμοι και κατέκτησαν το τρόπαιο στη διαδικασία των πέναλτι.

Οι χαμένες ευκαιρίες άνηκαν στην Αργεντινή, η οποία προσπάθησε να πάρει από νωρίς το προβάδισμα στο σκορ χάνοντας καλή ευκαιρία με τον Ιγκουαϊν. Οι δύο ομάδες έμειναν με δέκα παίκτες εξαιτίας της κόκκινης κάρτας που είδαν Ρόχο και Ντίαζ ενώ στο 2ο μέρος και στην παράταση, ήταν ξανά η Αργεντινή, αυτή που έφτασε μια ανάσα από το γκολ σε προσπάθειες του Αγουέρο.

Τελικά η αναμέτρηση οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, με τον Μπράβο να αναδεικνύεται σε πρωταγωνιστή για τη Χιλή και τον Μέσι σε μοιραίο για την Αργεντινή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ copa america Λιονέλ Μέσι Αργεντινή χιλή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ