O Ντόναλντ Τραμπ πήγε να παίξει γκολφ στη Σκωτία και τον γιουχάισαν [εικόνες] - iefimerida.gr

O Ντόναλντ Τραμπ πήγε να παίξει γκολφ στη Σκωτία και τον γιουχάισαν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η επίσκεψη του ρεπουμπλικανού υποψήφιου για τον Λευκό Οίκο Ντόναλντ Τραμπ σε ένα γήπεδο γκολφ ιδιοκτησίας του στην ανατολική ακτή της Σκωτίας διακόπηκε, το Σάββατο 25 Ιουνίου, από διαδηλωτές που μπούκαραν στο γήπεδο κρατώντας πανό που έγραφαν «Ο Τραμπ αγαπάει το μίσος».


Οι διαδηλωτές στάθηκαν σε ένα λοφάκι που βλέπει όλο το Trump International Golf Links, το οποίο βρίσκεται κοντά στην τοποθεσία Balmedie. Η φρουρά του αμερικανού δισεκατομμυριούχου προσπάθησε να απομακρύνει τους δημοσιογράφους ενώ οι διαδηλωτές τραγουδούσαν και ανέμιζαν σημαίες των γκέι καθώς και μεξικανικές σημαίες για να καταγγείλουν την υπόσχεση του Τραμπ ότι θα κατασκευάσει τείχος στα σύνορα με το Μεξικό για να καταπολεμήσει την παράνομη μετανάστευση.
«Αν γίνει πρόεδρος οι ΗΠΑ θα μπουν σε πόλεμο μια βδομάδα αργότερα και θα πτωχεύσουν την επόμενη. Αυτός ο άνθρωπος είναι ηλίθιος» δήλωσε ο David Milne, ένας διαδηλωτής που κατοικεί στα περίχωρα.

O Ντόναλντ Τραμπ πήγε να παίξει γκολφ στη Σκωτία και τον γιουχάισαν [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Ο Ντόναλντ Τραμπ αρκέστηκε να συγκρίνει τους διαδηλωτές με τους πρώην ανταγωνιστές του για την κούρσα προς τον Λευκό Οίκο. «Αλλά δεν πειράζει, τους νίκησα», δήλωσε. Όταν τον ρώτησαν αν λυπάται που δεν τον στηρίζουν οι ευρωπαίοι ηγέτες, ορισμένοι μάλιστα τον επέκριναν για όσα είπε για τους μουσουλμάνους, εξέφρασε την αδιαφορία του.
«Δεν με νοιάζει. Δεν είναι σημαντικό. Θα σας πω εγώ ποιος με στηρίζει, με στηρίζει ο λαός των ΗΠΑ, και αυτό είναι που με ενδιαφέρει», πρόσθεσε.

O Ντόναλντ Τραμπ πήγε να παίξει γκολφ στη Σκωτία και τον γιουχάισαν [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Την Παρασκευή ο Ντόναλντ Τραμπ είχε παραστεί στα εγκαίνια ενός νέου γηπέδου γκολφ ιδιοκτησίας τους, στο Turnberry, στην δυτική πλευρά της Σκωτίας, την ώρα που το Ηνωμένο Βασίλειο αποκάλυπτε ότι είχε ψηφίσει για το brexit. «Νομίζω ότι αυτό είναι καταπληκτικό, είναι φανταστικό» ήταν η δήλωση του Τραμπ για την έξοδο της Μεγάλης Βρετανίας από την ευρωπαϊκή ένωση, χωρίς να γνωρίζει ότι το 62% των Σκωτσέζων είχαν ψηφίσει για την παραμονή στην ΕΕ.
Η επίσκεψη στη Σκωτία ήταν η πρώτη επίσκεψη εκτός ΗΠΑ για τον Τραμπ, μετά την νίκη του στις προκριματικές εκλογές για την κούρσα προς τον Λευκό Οίκο.

Ας σημειωθεί ότι ο Τραμπ διαθέτει ξενοδοχεία και γήπεδα γκολφ σε όλη τη Σκωτία και την Ιρλανδία.

O Ντόναλντ Τραμπ πήγε να παίξει γκολφ στη Σκωτία και τον γιουχάισαν [εικόνες] | iefimerida.gr 3
O Ντόναλντ Τραμπ πήγε να παίξει γκολφ στη Σκωτία και τον γιουχάισαν [εικόνες] | iefimerida.gr 4
O Ντόναλντ Τραμπ πήγε να παίξει γκολφ στη Σκωτία και τον γιουχάισαν [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τραμπ Σκωτία διαδηλωτές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ