Απίθανος Βρετανός: «Ψήφισα υπέρ του Brexit, αλλά δεν περίμενα ότι θα βγούμε πραγματικά»! [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίθανος Βρετανός: «Ψήφισα υπέρ του Brexit, αλλά δεν περίμενα ότι θα βγούμε πραγματικά»! [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Σταρ» στα social media έγινε ένας Βρετανός ψηφοφόρος, μετά από την παραδοχή του ότι ψήφισε υπέρ του Brexit, αλλά τώρα ανησυχεί επειδή η χώρα του θα βγει από την ΕΕ.

Ο Ανταμ από το Μάντσεστερ δήλωσε στο BBC σοκαρισμένος και ανήσυχος για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στη Βρετανία. «Είμαι σοκαρισμένος για να είμαι ειλικρινής. Είμαι σοκαρισμένος που πράγματι ψηφίσαμε να φύγουμε. Δεν πίστευα ότι θα συμβεί. Η ψήφος μου... δεν πίστευα ότι θα μετρήσει τόσο πολύ γιατί νόμιζα ότι θα παραμείνουμε», είπε ο Ανταμ στο βρετανικό δίκτυο.

Παράλληλα, δήλωσε αιφνιδιασμένος και από την παραίτηση του Ντέιβιντ Κάμερον, η οποία ήρθε μετά από την επικράτηση του Brexit. «Νομίζω ότι θα έχουμε μεγάλη περίοδο αβεβαιότητας τους επόμενους μήνες, οπότε ανησυχώ», τόνισε.

Μετά από όλα αυτά, δεν ήταν έκπληξη το γεγονός ότι οι χρήστες των social media στη Μ. Βρετανία τον εξευτέλισαν. «Ο Ανταμ από το Μάντσεστερ δεν συνειδητοποίησε ότι ψηφίζοντας για έξοδο σήμαινε έξοδο. Τώρα ανησυχεί. Ο μέσος Βρετανός κυρίες και κύριοι», έγραψε κάποιος στο Twitter. «Πόσοι ηλίθιοι είναι κάποιοι άνθρωποι; Ο Ανταμ από το Μάντσεστερ ψήφισε για την έξοδο αλλά ποτέ δεν πίστεψε ότι θα βγούμε και νόμιζε ότι η ψήφος του δεν θα μετρήσει».

Δεν ήταν ο μοναδικός που μετάνιωσε πάντως. Δημοσιογράφος του BBC έγραψε στο Twitter «Με ψηφοφόρους στο Μάνστεστερ. Οι περισσότεροι μας είπαν ότι ξύπνησαν και σκέφτηκαν ''Τι έκανα;'' και ότι δεν περίμεναν πράγματι να φύγει η Μ. Βρετανία από την ΕΕ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βρετανός ψηφοφόρος Brexit δημοψήφισμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ