Μοντέλα με ακμή σε πασαρέλες του Μιλάνο [εικόνες]

Μπορεί τα μάτια μας να έχουν δει πολλά από άποψη ρούχων σε εβδομάδες μόδας ανά τον κόσμο, αλλά πάντα τα μοντέλα εμφανίζονταν με περιποιημένο μακιγιάζ...μέχρι στιγμής τουλάχιστον.

Ο σχεδιαστής από την Μαλαισία Μότο Γκούο, αποφάσισε να αναδείξει την φυσική ομορφιά των μοντέλων του στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου,τα οποία έκαναν πασαρέλα, χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Το κονσίλερ, η πούδρα και το make up δεν είχαν καμία απολύτως «θέση» στο σόου του σχεδιαστή, ο οποίος παρότρυνε τα μοντέλα του να εμφανιστούν όπως είναι (και ας είχαν σπυράκια και μαύρους κύκλους στα μάτια).

Κάποιοι βέβαια έσπευσαν να σχολιάσουν πως ο ίδιος το έκανε για να κεντρίσει το ενδιαφέρον, κάνοντας την ακμή τάση, ενώ άλλοι του έδωσαν συγχαρητήρια, υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από την φυσική ομορφιά.

Το γενικό μήνυμα που προσπάθησε να περάσει ο Μότο Γκούο μέσα από την κολεξιόν του είναι πως δεν πρέπει να ντρεπόμαστε για καμία ατέλεια του σώματός μας, καθώς όλοι είναι διαφορετικοί και αυτό είναι κάτι που πρέπει να... γιορτάζουμε.

Φωτογραφίες: Moto Guo, Instagram

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εβδομάδα Μόδας Μιλάνο φυσική ομορφιά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ