Μοντέλα με ακμή σε πασαρέλες του Μιλάνο [εικόνες] - iefimerida.gr

Μοντέλα με ακμή σε πασαρέλες του Μιλάνο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί τα μάτια μας να έχουν δει πολλά από άποψη ρούχων σε εβδομάδες μόδας ανά τον κόσμο, αλλά πάντα τα μοντέλα εμφανίζονταν με περιποιημένο μακιγιάζ...μέχρι στιγμής τουλάχιστον.

Μοντέλα με ακμή σε πασαρέλες του Μιλάνο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο σχεδιαστής από την Μαλαισία Μότο Γκούο, αποφάσισε να αναδείξει την φυσική ομορφιά των μοντέλων του στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου,τα οποία έκαναν πασαρέλα, χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Το κονσίλερ, η πούδρα και το make up δεν είχαν καμία απολύτως «θέση» στο σόου του σχεδιαστή, ο οποίος παρότρυνε τα μοντέλα του να εμφανιστούν όπως είναι (και ας είχαν σπυράκια και μαύρους κύκλους στα μάτια).

Μοντέλα με ακμή σε πασαρέλες του Μιλάνο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Κάποιοι βέβαια έσπευσαν να σχολιάσουν πως ο ίδιος το έκανε για να κεντρίσει το ενδιαφέρον, κάνοντας την ακμή τάση, ενώ άλλοι του έδωσαν συγχαρητήρια, υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από την φυσική ομορφιά.

Μοντέλα με ακμή σε πασαρέλες του Μιλάνο [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Το γενικό μήνυμα που προσπάθησε να περάσει ο Μότο Γκούο μέσα από την κολεξιόν του είναι πως δεν πρέπει να ντρεπόμαστε για καμία ατέλεια του σώματός μας, καθώς όλοι είναι διαφορετικοί και αυτό είναι κάτι που πρέπει να... γιορτάζουμε.

Μοντέλα με ακμή σε πασαρέλες του Μιλάνο [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Μοντέλα με ακμή σε πασαρέλες του Μιλάνο [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Φωτογραφίες: Moto Guo, Instagram

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εβδομάδα Μόδας Μιλάνο φυσική ομορφιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ