Ταραγμένη η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της -Λόγω Brexit [βίντεο] - iefimerida.gr

Ταραγμένη η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της -Λόγω Brexit [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και η εκπομπή της είναι ψυχαγωγικού χαρακτήρα, η Ελένη Μενεγάκη δεν θα μπορούσε σήμερα να μην εστιάσει στο μεγάλο γεγονός που ταρακούνησε όλη την Ευρώπη.

Η ξανθιά παρουσιάστρια μάλιστα, επέλεξε όχι μόνο απλά να αναφερθεί στο γεγονός αλλά και να αφιερώσει την αρχή της εκπομπής της στο συγκεκριμένο έχοντας στο πλατό την δημοσιογράφο Σοφία Παπαϊωάννου και κάνοντας σύνδεση με τον ανταποκριτή του τηλεοπτικού σταθμού.

Η ταραχή της αγαπημένης παρουσιάστριας ήταν έκδηλη από το καλωσόρισμα στους τηλεθεατές, ανησυχώντας για το τι μπορεί να σημαίνει η έξοδος της Βρετανίας από την Ευρώπη για την χώρα μας.

«Καλησπέρα σας με πλατύ χαμόγελο, αλλά όχι ότι είναι και εντελώς πλατύ, εν πάσει περιπτώσει είμαστε όλοι ταραγμένοι για το τι ξημέρωσε σήμερα σε όλη την Ευρώπη,σε όλο τον κόσμο, κυρίως σ' εμάς εδώ στην μικρή μας χώρα, τι σημαίνει αυτό για εμάς. Δεν είμαι σίγουρη αν ξέρουμε και έχουμε καταλάβει και όσοι ξέρουν αν ξέρουν μέχρι βάθος χρόνου ή απλά ξέρουν το σήμερα-αύριο, άντε και μέχρι τον πρώτο χρόνο», σημείωσε η διάσημη παρουσιάστρια.

Πηγή βίντεο: Gossiptv

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μενεγάκη δημοψήφισμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ