Σάλος με καμπάνια του Calvin Klein -Είναι αυτό plus size μοντέλο; [εικόνες] - iefimerida.gr

Σάλος με καμπάνια του Calvin Klein -Είναι αυτό plus size μοντέλο; [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί το μοντέλο Μίλα Νταμπέσιο να είχε ποζάρει πριν δύο χρόνια για την σειρά με τα Plus size εσώρουχα του Calvin Klein, αλλά το θέμα ζητιέται τώρα περισσότερο από ποτέ.

Σάλος με καμπάνια του Calvin Klein -Είναι αυτό plus size μοντέλο; [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Αφορμή στάθηκε το tweet της ηθοποιού Κάθριν Τίλντσλει, η οποία επαναδημοσίευσε τις φωτογραφίες από την καμπάνια του οίκου γράφοντας το σχόλιο «Πείτε μου πως είναι ένα αστείο...Plus size?? Συγχαρητήρια που δημιουργείτε ακόμη μία γενιά με κορίτσια με διατροφικές διαταραχές/ ανασφάλειες».

Μέχρι στιγμής, plus size μοντέλο θεωρείται όποια είναι μεταξύ του μεγέθους 10 (και 14 στη Βρετανία), ωστόσο το μοντέλο από την Πενσυλβάνια θεωρεί πως έχει κανονικό μέγεθος.

Σάλος με καμπάνια του Calvin Klein -Είναι αυτό plus size μοντέλο; [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Στην βιομηχανία της μόδας δεν υπάρχει χώρος εκτός από τα μοντέλα που ανήκουν στο μέγεθος 0-4 και στα plus size μοντέλα που είναι από 12 και πάνω, ανεξαρτήτως πως θεωρούμε εμείς τον εαυτό μας. Ο οίκος Calvin Klein έκανε κάτι πρωτοποριακό και πρόσθεσε πρώτο το μέγεθος 10», ανέφερε η Μίλα.

Χιλιάδες γυναίκες έσπευσαν να σχολιάσουν το post της ηθοποιού, αναφέροντας πως είναι απαράδεκτο να θεωρείτε η Μίλα ως plus size μοντέλο.

Σάλος με καμπάνια του Calvin Klein -Είναι αυτό plus size μοντέλο; [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Από την μεριά της η Calvin Klein υποστηρίζει πως ποτέ δεν ανέφερε τη Μίλα ως plus-size μοντέλο, αλλά ως κανονικό.

Πάντως το μοντέλο δεν έχει υποστεί κάποιο εμπόδιο λόγω του βάρους της, καθώς έχει φωτογραφηθεί για μεγάλα περιοδικά όπως το Elle και η Vogue.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μοντέλο plus size Calvin Klein
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ