Φαίη Σκορδά και Ε: Τι πραγματικά συμβαίνει; [βίντεο] - iefimerida.gr

Φαίη Σκορδά και Ε: Τι πραγματικά συμβαίνει; [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η απορία αυτή μας βασανίζει από όταν το πρωτοακούσαμε να αναφέρεται. Φυσικά δε μιλάμε ούτε για την «ομάδα Ε» που ακούγεται σε διάφορες θεωρίες συνομωσίας αλλά ούτε για το γνωστό τηλεοπτικό κανάλι. Μπορείς να μαντέψεις ποιο «Ε» μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας και κάνει τη Φαίη Σκορδά πιο όμορφη από ποτέ; Μα φυσικά το μυστικό κρύβεται στη βιταμίνη Ε!

Η βιταμίνη Ε είναι το κλειδί ώστε να δώσεις στο δέρμα σου την λάμψη που του λείπει και να αποτρέψεις την εμφάνιση ρυτίδων μια και καλή. Το ισχυρό αυτό αντιοξειδωτικό συνήθως συναντάται σε τροφές με φυτικά λιπαρά, αλλά το συμπλήρωμα βιταμίνης Ε της Lanes είναι εδώ ώστε να διατηρήσεις και τη γραμμή και το πρόσωπό σου ακμαία χωρίς παρενέργειες. Πάρε μια κάψουλα με ένα ποτήρι νερό, κάθε πρωί και βράδυ ή ακόμα καλύτερα, ακολούθα τις συμβουλές της Φαίης, άλειψε την στο πρόσωπο σου και κοιμήσου καλά. Η διαφορά σίγουρα θα φανεί! Δες το βίντεο και μάθε περισσότερα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φαίη Σκόρδα έ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ