Ημέρα κρίσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο – Η ΓΣ της ΕΠΟ καθορίζει το μέλλον - iefimerida.gr

Ημέρα κρίσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο – Η ΓΣ της ΕΠΟ καθορίζει το μέλλον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Πάρκο Γουδή παίζεται σήμερα μια από τις πιο κρίσιμες παραστάσεις του ελληνικού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια. Τα αποτελέσματα της ΓΣ της ΕΠΟ θα αποτελέσουν ένα μήνυμα για τις εκλογές του Οκτωβρίου.

Οι ποδοσφαιρικές Ενώσεις και οι ομάδες της Super League αλλά και της Football League καλούνται να ψηφίσουν υπέρ ή κατά του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού της ομοσπονδίας.

Υπάρχουν δύο παρατάξεις. Η μία αποτελείται από τον Ολυμπιακό και όσους στηρίζουν την προεδρία του Γιώργου Γκιρτζίκη και η δεύτερη την οποία αποτελεί η συμμαχία ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού, η οποία επιδιώκει την ανατροπή του.

Οι ενώσεις και οι ομάδες που πρόσκεινται στη διοίκηση Γκιρτζίκη θα υπερψηφίσουν τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της ομοσπονδίας, ενώ η αντιπολίτευση θα τον καταψηφίσει. Τα στελέχη της αντιπολίτευσης εκτιμούν πως τα πεπραγμένα της διοίκησης Γκιρτζίκη θα καταψηφιστούν από 25 μέχρι 27 ενώσεις, τουλάχιστον έξι ομάδες της Super League και η Football League. Αν αυτό επαληθευτεί στην πράξη, τότε θα είναι ένας οιωνός νίκης και ανατροπής της υπάρχουσας διοίκησης, εν όψει των εκλογών του Οκτωβρίου.

Εκτός όμως από την ψήφο υπέρ ή κατά του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού, στη σημερινή ΓΣ θα συζητηθεί και το ζήτημα της εναρμόνισης του κώδικα δεοντολογίας της ΕΠΟ με αυτόν της FIFA, κάτι για το οποίο πιέζει ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής και μάλιστα αποτέλεσε έναν από τους σημαντικότερους λόγους ρήξης με την Ομοσπονδία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠΟ γενικη συνελευεση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ