Το «ψαγμένο» μυστικό της Κέιτ Μίντλετον για μεταξένια μαλλιά -Κοστίζει μόνο 20 ευρώ [εικόνες] - iefimerida.gr

Το «ψαγμένο» μυστικό της Κέιτ Μίντλετον για μεταξένια μαλλιά -Κοστίζει μόνο 20 ευρώ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο κομμωτής της Δούκισσας του Κέιμπριτζ αποκάλυψε γιατί η Κέιτ έχει πάντα τόσο λεία και μεταξένια μαλλιά και αποκάλυψε τα μυστικά για τέλεια και υγιή μαλλιά.

Το «ψαγμένο» μυστικό της Κέιτ Μίντλετον για μεταξένια μαλλιά -Κοστίζει μόνο 20 ευρώ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η ίδια επισκέπτεται το κομμωτήριο του στο Τσέλσι, κάθε φορά που έχει να εμφανιστεί σε μία επίσημη εκδήλωση, κάνοντας είτε περιποιημένα σινιόν, είτε αφήνοντας τα μαλλιά της κάτω με επιμελώς ατημέλητες μπούκλες.

Ο Ρίτσαρντ Γουάρντ είπε στην Daily Mail, πως το εργαλείο ισιώματος ή για μπούκλες που χρησιμοποιεί στην Κέιτ έχει κεραμικές πλάκες, ώστε να μην «καίγονται» τα μαλλιά της, δίνοντας ένα μοναδικό, λείο αποτέλεσμα.

Το «ψαγμένο» μυστικό της Κέιτ Μίντλετον για μεταξένια μαλλιά -Κοστίζει μόνο 20 ευρώ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Αυτό, όμως , που η Κέιτ δεν αποχωρίζεται καθημερινά είναι μία ειδική βούρτσα που έχει σχήμα από φτερά αγγέλων και λέγεται «Tangle Angel».The Tangle Angel- 20 ευρώ

Το «ψαγμένο» μυστικό της Κέιτ Μίντλετον για μεταξένια μαλλιά -Κοστίζει μόνο 20 ευρώ [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Στο πλαστικό της βούρτσας είναι ενσωματωμένο ένα ειδικό αντιβακτηριακό υλικό έτσι ώστε να είναι φιλικό προς το περιβάλλον και προς τα μαλλιά της Δούκισσας.

Η συγκεκριμένη βούρτσα έχει αντιστατικές τσιμπίδες, ώστε να μην φριζάρουν τα μαλλιά της και να μην χάνουν τον όγκο τους ακόμη και μετά από πολλές ώρες από την έντονη υγρασία- ζέστη.

Το «ψαγμένο» μυστικό της Κέιτ Μίντλετον για μεταξένια μαλλιά -Κοστίζει μόνο 20 ευρώ [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Ο κομμωτής της συμπληρώνει πως είναι το καλύτερο εργαλείο για να ξεμπερδέψει μία γυναίκα τα μαλλιά της μετά από το μπάνιο, καθώς δεν σπάει την τρίχα.

Ωστόσο το να είναι τα μαλλιά της πάντα στην εντέλεια, είναι μία αρκετά χρονοβόρα διαδικασία. Ο Ρίτσαρντ αναφέρει πως σαφώς χρησιμοποιεί ειδικά προϊόντα, αλλά τα πάντα ξεκινούν από το σωστό πλύσιμο των μαλλιών.

Το «ψαγμένο» μυστικό της Κέιτ Μίντλετον για μεταξένια μαλλιά -Κοστίζει μόνο 20 ευρώ [εικόνες] | iefimerida.gr 4

«Το λάθος που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες είναι να στεγνώνουν άρον-άρον τα μαλλιά τους κατευθείαν και στην συνέχεια να τους «επιτίθενται» με ένα θερμαινόμενο εργαλείο.

«Αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να επενδύσουν περισσότερο χρόνο στο στέγνωμα, καθώς αν είναι νοπά τα μαλλιά τους και χρησιμοποιήσουν ένα καυτό «σίδερο» ισιώματος, η ζημιά είναι τεράστια. Προτίμηστε, λοιπόν, ένα πιστολάκι χωρίς ακροφύσιο και στεγνώστε τα ώρα.

Το «ψαγμένο» μυστικό της Κέιτ Μίντλετον για μεταξένια μαλλιά -Κοστίζει μόνο 20 ευρώ [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Ο ίδιος πρότεινε ως προϊόν λάμψης για τα μαλλιά ένα φυσικό λάδι Argan, το οποίο όμως θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις με φειδώ.

Το «ψαγμένο» μυστικό της Κέιτ Μίντλετον για μεταξένια μαλλιά -Κοστίζει μόνο 20 ευρώ [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Τέλος, το σημαντικότερο είναι να δώσετε σχήμα στα μαλλιά της χρησιμοποιώντας περισσότερο μία βούρτσα, παρά το θερμαντικό εργαλείο. Έτσι τα μαλλιά της θα έχουν περισσότερη κίνηση και δεν θα φαίνονται ξερά και στημένα.

Φωτογραφίες: kensingtonroyal- hrhcatherinemiddleton , Instagram

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ