Η Daily Mail πανηγυρίζει για το Brexit - «Η μέρα που άλλαξε ο κόσμος» - iefimerida.gr

Η Daily Mail πανηγυρίζει για το Brexit - «Η μέρα που άλλαξε ο κόσμος»

Φωτογραφία: Daily Mail
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Μεγάλης Βρετανίας, η «Daily Mail» είχε ταχθεί ανοιχτά υπέρ του Brexit τις προηγούμενες εβδομάδες και όπως είναι λογικό, πανηγυρίζει για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

Με κεντρικό τίτλο «Independence Day» (Ημέρα Ανεξαρτησίας) στην ηλεκτρονική της έκδοση, η «Daily Mail» κάνει λόγο για νέα εποχή στην πολιτική σκηνή.

«Η καμπάνια υπέρ του Brexit επικράτησε στο δημοψήφισμα για παραμονή ή όχι στην ΕΕ, προκαλώντας πολιτικό σεισμό και πανικό στις αγορές.

Ο Νάιτζελ Φάρατζ, χαρακτήρισε την ημέρα «Ημέρα Ανεξαρτησίας» και δήλωσε πως πρόκειται για μια νίκη των αληθινών ανθρώπων. Η μάχη άρχισε να ξεκαθαρίζει από το Σάντερλαντ όπου το Brexit συγκέντρωσε ποσοστό στο 61%.

Η νίκη έκπληξη στο Σουόνσι όπου θεωρήθηκε το προπύργιο της παραμονής, υπέγραψε την έξοδο. Η στερλίνα υποχώρησε έναντι του δολαρίου στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων 31 ετών. Η νίκη με μικρή διαφορά στο Τσέστερ ήταν το αποτέλεσμα που έδειχνε πως δεν υπάρχει επιστροφή για τον Ντέιβιντ Κάμερον, οποίος αναμένεται να ανακοινώσει την παραίτησή του τις επόμενες ώρες», σημειώνει το πρώτο θέμα της «Daily Mail» έχοντας πανηγυρική φωτογραφία του Φάρατζ.

Η Daily Mail πανηγυρίζει για το Brexit - «Η μέρα που άλλαξε ο κόσμος» | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Brexit Daily Mail δημοψήφισμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ