Μαρινάδα με μπέρμπον και αναψυκτικό τύπου κόλα, αναπάντεχο

Αν σας αρέσουν τα μαριναρισμένα κρέατα, τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε την συγκεκριμένη μαρινάδα για τις μπριζόλες σας. Μπέρμπον και αναψυκτικό τύπου κόλα, τρελαίνουν τον ουρανίσκο και απογειώνουν το κρέας.

Υλικά για 1-2 άτομα

  • 2 μπριζόλες
  • 120 ml μπέρμπον
  • 240 ml αναψυκτικό τύπου cola
  • 80 ml σόγια σος
  • 2 κ.γ χυμό λεμονιού
  • 70 γρ. καστανή ζάχαρη
  • 3 σκελίδες σκόρδου λιωμένες
  • 1 κ.γ. μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

  • Σε ένα μπολ ανακατέψτε το μπέρμπον, το αναψυκτικό, την σόγια σος, τον χυμό λεμονιού, την καστανή ζάχαρη, το σκόρδο και το πιπέρι.
  • Βάλτε τις μπριζόλες σε ένα τάπερ και ρίξτε τη μαρινάδα. Κλείστε το και βάλτε το στο ψυγείο.
  • Αφήστε το κρέας να μαριναριστεί για τουλάχιστον 8 ώρες. Ιδανικό θα ήταν να το αφήσετε όλο το βράδυ.
  • Ανάψτε το μπάρμπεκιου και βάλτε τις μαριναρισμένες μπριζόλες στη φωτιά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαρινάδα μπέρμπον μπριζόλες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ