Δώρο στον κόσμο του ΠΑΟΚ 1.000 εισιτήρια διαρκείας από τον Σαββίδη - iefimerida.gr

Δώρο στον κόσμο του ΠΑΟΚ 1.000 εισιτήρια διαρκείας από τον Σαββίδη

Φωτογραφίες: Intime/VILLA
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια κίνηση ανθρωπιάς, στις δύσκολες οικονομικά ημέρες που περνούν αρκετοί φίλαθλοί του, αποφάσισε να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά θα δωρίσει 1.000 διαρκείας στον κόσμο του.

Την απόφαση αυτή πήρε ο Γιώργος Σαββίδης, γιος του Ιβάν και την έκανε γνωστή μέσω του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κυριάκου Κυριάκου.

«Περιμένουμε αύξηση στην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, όσο αυξάνεται η εμπιστοσύνη των φιλάθλων στην ομάδα. Ήταν δεδομένο ότι οι τιμές δεν θα αυξάνονταν, ενώ θέλαμε να περιλαμβάνονται όλα τα παιχνίδια.Ίσως και παρά τη θέλησή του θα ήθελα να σταθώ στη χειρονομία του Γιώργου Σαββίδη να διαθέσει 1000 εισιτήρια διαρκείας σε ανέργους, με διαδικασία που θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Για εκείνον κανείς δεν πρέπει για οικονομικούς λόγους να στερείται την δυνατότητα να βρίσκεται δίπλα στον ΠΑΟΚ και είναι μια μόνο από τις κινήσεις προσφοράς που έχουν γίνει και θα συνεχίσουν να γίνονται. Του αξίζουν συγχαρητήρια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Σαββίδης ΠΑΟΚ διαρκείας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ