ΕΑΕΕ: Πρωτότυπη δράση για την αποτροπή οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ [εικόνα] - iefimerida.gr

ΕΑΕΕ: Πρωτότυπη δράση για την αποτροπή οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια νέα ιδιαίτερη δράση για την αποτροπή της οδήγησης υπό την επήρεια οινοπνευματωδών ποτών υλοποιεί η Ενωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδας στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την οδική ασφάλεια.

Φέτος, η ΕΑΕΕ ανανεώνοντας την ιδέα της επιτυχημένης δράσης των προηγούμενων ετών «ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ» με μια νέα δημιουργική προσέγγιση, που στόχο έχει να εντυπωσιάσει και να προβληματίσει το κοινό – τους αποδέκτες του μηνύματος, χωρίς όμως να τους σοκάρει.

Η πρωτοβουλία θα υλοποιηθεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, σε περιοχές όπου διασκεδάζουν τα βράδια οι νέοι, οι οποίοι αποτελούν την κύρια ομάδα - στόχο της δράσης. Η δράση θα ξεκινήσει την Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016 και θα διαρκέσει συνολικά 3 εβδομάδες.

Προωθητική ομάδα θα τοποθετεί στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων (πάνω στο τζάμι, στην πλευρά του οδηγού), αλλά και στους καθρέφτες των μηχανών ένα τυπωμένο, μεγάλων διαστάσεων ποτήρι γεμάτο με ποτό (συνημμένη φωτογραφία). Λόγω μεγέθους, το ποτήρι θα κεντρίζει το ενδιαφέρον του οδηγού και θα τραβά την προσοχή του και την εστίαση στο μήνυμα που είναι τυπωμένο πάνω στο ποτήρι: «Ακόμα και με ένα ποτό, η όρασή σου στο δρόμο μειώνεται επικίνδυνα. Μην οδηγείς όταν πίνεις.»

Θα διανεμηθούν συνολικά 35.000 φυλλάδια.

ΕΑΕΕ: Πρωτότυπη δράση για την αποτροπή οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Την πρωτοβουλία στηρίζουν εταιρίες - μέλη της ΕΑΕΕ. Χορηγοί είναι οι Εθνική Ασφαλιστική, Interamerican και Υδρόγειος. Υποστηρικτές οι A.G.A. International S.A., AIG, ΑΤΕ Ασφαλιστική, Ατλαντική Ένωση, ERGO, Ευρωπαϊκή Ένωσις – Ασφάλειαι Μινέττα, Ευρωπαϊκή Πίστη, Generali, Hellas Direct, NP Insurance και Συνεταιριστική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ