Μπιγιονσέ και Σερένα Γουίλιαμς τα «σπάνε» σε βίντεοκλιπ -Ακαταμάχητα σέξι [βίντεο] - iefimerida.gr

Μπιγιονσέ και Σερένα Γουίλιαμς τα «σπάνε» σε βίντεοκλιπ -Ακαταμάχητα σέξι [βίντεο]

Φωτογραφία: Youtube @beyonceVEVO
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μπιογιονσέ μόλις κυκλοφόρησε το επίσημο βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Sorry», με την τενίστρια Σερένα Γουίλιαμς να «κλέβει» τις εντυπώσεις.

Το ασπρόμαυρο βιντεοκλίπ, σε σκηνοθεσία Dikayl Rimmasch, ξεκινά με την ποπ σταρ να απαγγέλει ένα ποίημα του Warsan Shire, δείχνοντάς της να βρίσκεται σε ένα λεωφορείο, περιτριγυρισμένη από χορεύτριες γεμάτες tribal σχέδια.

Το σκηνικό αλλάζει, ο ρυθμός μπαίνει και όλα μεταφέρονται σε ένα αρχοντικό. Εκεί, η Μπιγιονσέ κάθεται στον θρόνο της και η Σερένα Γουίλιαμς τα δίνει όλα στον χορό.

Μπιγιονσέ και Σερένα Γουίλιαμς τα «σπάνε» σε βίντεοκλιπ -Ακαταμάχητα σέξι [βίντεο] | iefimerida.gr 0

«Μου είπε πως ήθελε μόνο να χορέψω, σαν να είμαι ελεύθερη, σαν μην με κοιτάει κανένας», είχε πει σε συνέντευξή της η κορυφαία τενίστρια σε συνέντευξή της.

«Αυτό δεν ήταν εύκολο στην αρχή, αλλά στη συνέχεια έγινε. Σκέφτηκα πως το συγκεκριμένο τραγούδι από το άλμπουμ ήταν πραγματικά δυνατό και διασκεδαστικό, ταυτόχρονα», προσέθεσε.

Μπιγιονσέ και Σερένα Γουίλιαμς τα «σπάνε» σε βίντεοκλιπ -Ακαταμάχητα σέξι [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Φωτογραφίες: Youtube @beyonceVEVO

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ