Τέσσερις γκολκίπερ εξετάζει ο Ολυμπιακός για το κενό του Ρομπέρτο - iefimerida.gr

Τέσσερις γκολκίπερ εξετάζει ο Ολυμπιακός για το κενό του Ρομπέρτο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την αποχώρηση του Ρομπέρτο από τον Ολυμπιακό, θεωρείται δεδομένο πως οι ερυθρόλευκοι θα προχωρήσουν στην απόκτηση ενός έμπειρου τερματοφύλακα, με τέσσερα ονόματα να βρίσκονται ψηλά στη λίστα αυτή την στιγμή.

Οπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «Γαύρος» ο Ολυμπιακός εξετάσει τις περιπτώσεις τεσσάρων γκολκίπερ, οι οποίοι αναμφίβολα μπορούν να καλύψουν από πλευράς ονόματος τουλάχιστον το κενό του Ρομπέρτο.

Πρόκειται για τον Βίκτορ Βαλντές, ο οποίος είναι ελεύθερος καθώς δεν ανανέωσε με την Σταντάρ Λιέγης, τον Βιθέντε Γκουαϊτα, ο οποίος επέστρεψε στη Βαλένθια μετά τη λήξη του δανεισμού του στη Χετάφε, τον Αλβανό Ετρίτ Μπερίσα της Λάτσιο αλλά και για τον βασικό τερματοφύλακα της εθνικής ομάδας της Σουηδίας, Αντρέας Ισακσον.

Πάντως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο, ο Ολυμπιακός να κινηθεί για την απόκτηση Έλληνα τερματοφύλακα, με τον Διούδη να είναι ο επικρατέστερος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός τερματοφύλακες Ρομπέρτο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ