Ζιμπάμπουε: Σπείρα γυναικών βίαζε άνδρες για το σπέρμα τους - iefimerida.gr

Ζιμπάμπουε: Σπείρα γυναικών βίαζε άνδρες για το σπέρμα τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σπείρα γυναικών που βιάζουν..άνδρες φαίνεται ότι ανακάλυψε η αστυνομία της Ζιμπάμπουε. Σύμφωνα με την αστυνομία η σπείρα πιθανώς για να χρησιμοποιεί το σπέρμα τους σε τελετές για να... κάνουν τους ανθρώπους πλούσιους.

Το σπέρμα ήταν χρήσιμο για τις γυναίκες, ώστε να προχωρούν σε τελετές βουντού, στις οποίες το συγκεκριμένο υλικό είναι το Α και το Ω. Σύμφωνα με έναν κοινωνιολόγο του Πανεπιστημίου της Ζιμπάμπουε, «το σπέρμα θεωρείται κάτι σαν γούρι που διώχνει μακριά την κακή τύχη, αλλά και ως σύμβολο της ‘αναγέννησης’ του ατόμου.

Η υπόθεση που έχει συγκλονίσει τη χώρα, ήρθε στο φως τον περασμένο Ιούλιο, όταν ένα από τα φερόμενα θύματα (υπό το καθεστώς της ανωνυμίας), είπε την ιστορία του σε τηλεοπτική εκπομπή του κρατικού καναλιού.

Σύμφωνα με τον άνδρα, τρεις γυναίκες προσφέρθηκαν να τον μεταφέρουν με το αυτοκίνητό τους στην πρωτεύουσα Χαράρε. Ωστόσο μόλις μπήκε στο αυτοκίνητο οι γυναίκες του πέταξαν νερό στο πρόσωπο και του έκαναν ένεση με κάτι που όπως ισχυρίζεται του προκάλεσε έντονη σεξουαλική επιθυμία.

«Σταμάτησαν το αυτοκίνητο και με ανάγκασαν να κάνω σεξ, πολλές φορές με την κάθε μια τους, χρησιμοποιώντας προφυλακτικό. Όταν τελείωσαν, με πέταξαν σε ένα θάμνο, απολύτως γυμνό.Κάποιοι άνθρωποι που μάζευαν χλόη, με βοήθησαν να καλέσω την αστυνομία. Με πήγαν στο νοσοκομείο αφού είχα ακόμη παρενέργειες από την ουσία που μου έδωσαν και η επιθυμία μου για σεξ δεν είχε περάσει», δήλωσε στις αρχές.

Χρειάστηκε να περάσει πάνω από ένας χρόνος για να καταφέρει η αστυνομία να προχωρήσει σε συλλήψεις. Τη Δευτέρα, μάλιστα, τρεις γυναίκες οδηγούνται στο δικαστήριο κατηγορούμενες για άσεμνη επίθεση, καθώς ο νόμος της Ζιμπάμπουε δεν αναγνωρίζει βιασμό από γυναίκα σε άνδρα.

Οι γυναίκες αρνούνται τις κατηγορίες και δηλώνουν πως είναι πόρνες και λόγω του φόρτου εργασίας δεν πρόλαβαν να πετάξουν τα προφυλακτικά από το αμάξι τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ