Ο Παυλόπουλος επαναφέρει τη δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας -Ανευ συζύγων - iefimerida.gr

Ο Παυλόπουλος επαναφέρει τη δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας -Ανευ συζύγων

Φωτογραφία: Eurokinissi/ Αρχείο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος αποφάσισε να επαναφέρει τη δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, η οποία είχε καταργηθεί για λόγους λιτότητας.

Σύμφωνα με πηγές του Προεδρικού Μεγάρου με τις οποίες συνομίλησε το iefimerida.gr, η δεξίωση αυτή θα έχει μια διαφορά με τις προηγούμενες: Δεν θα προσκληθούν οι σύζυγοι. Θα είναι παρούσες όλες οι Αρχές του τόπου και αντιστασιακοί, αλλά άνευ συζύγων.

Η εκδήλωση, όπως ανέφεραν οι ίδιες πηγές, θα είναι συμβολικού χαρακτήρα, χωρίς κοσμικότητες, με λιτό και αυστηρό τόνο, για να τιμηθεί η ημέρα.

Θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουλίου, στις 8 το βράδυ, στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου.

Μάλιστα χθες, Τρίτη, έγινε πολύωρη σύσκεψη υπό τον γενικό γραμματέα της Προεδρίας της Δημοκρατίας, πρέσβη επί τιμή, Γιώργο Γεννηματά.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης» η απόφαση να μην παραστούν «ούτε σύζυγοι, ούτε άσχετοι» όπως ελέχθη στη σύσκεψη, ελήφθη όταν κάποιος θυμήθηκε ότι παρέστη κάποτε η Μαρίνα Τσιντικίδου (πρώην Σταρ Ελλάς) μαζί με το... σκυλάκι της, συνοδευόμενη από τον Νίκο Μαστοράκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ