Εντοπίστηκε ο Γερμανός τουρίστας που αγνοούνταν στο Ζαγόρι - iefimerida.gr

Εντοπίστηκε ο Γερμανός τουρίστας που αγνοούνταν στο Ζαγόρι

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σώος εντοπίστηκε τελικά ο Γερμανός τουρίστας που αγνοούνταν από το πρωί της περασμένης Δευτέρας όταν ξεκίνησε πεζοπορία στην περιοχή του Βραδέτου.

Ο τουρίστας διέμενε στο Πάπιγκο και την εξαφάνιση κατήγγειλε χθες το μεσημέρι ο φίλος του, καθώς ανησύχησε, όταν ο 36χρονος δεν επέστρεψε και το κινητό του τηλέφωνο δεν έδινε σήμα.

Οι άνδρες της ΕΜΑΚ έκαναν έρευνες στα μονοπάτια της περιοχής, αξιοποιώντας και τις πληροφορίες από έπαιρναν από τους κατοίκους της περιοχής.

Ωστόσο, σύμφωνα με το epirusgate.gr, τον τουρίστα εντόπισε πριν από λίγο ένας κτηνοτρόφος,στην πηγή "Κρούνα", κοντά στην κορυφή του Αυγερινού, πάνω από το Βραδέτο.

Οι άντρες της 5ης ΕΜΑΚ κατευθύνονται στο σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γερμανός τουρίστας δεν είναι τραυματισμένος, αλλά έχει εξαντληθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βραδετό γερμανός τουρίστας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ