Νέο σοκ στην Κόρινθο: Μαχαίρωσαν και σκότωσαν 46χρονο σε πεζόδρομο - iefimerida.gr

Νέο σοκ στην Κόρινθο: Μαχαίρωσαν και σκότωσαν 46χρονο σε πεζόδρομο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το συγκλονιστικό περιστατικό στο Βραχάτι όπου ένας πατέρας σκότωσε με 6 μαχαιριές τον γιο του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, τη κοινωνία της Κορινθίας έρχεται να συγκλονίσει ένα ακόμα συμβάν.

Όπως μεταδίδει το korinthostv.gr., πριν μερικές ώρες άγνωστοι μαχαίρωσαν έναν 46χρονο άνδρα στον Πεζόδρομο της Κορίνθου.

Συγκεκριμένα, σήμερα στις 3.00 περίπου τα ξημερώματα βρέθηκε νεκρός, στη συμβολή των πεζοδρόμων Κύπρου και Περιάνδρου στο κέντρο της Κορίνθου, ο 46χρονος, ο οποίος είχε μαχαιρωθεί στο θώρακα, από τέμνον όργανο.

Στο σημείο μετέβη ο ιατροδικαστής, καθώς και συνεργείο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Κορινθίας, για την αυτοψία και εξερεύνηση του χώρου.

Να σημειώσουμε ότι πολύ κοντά στη σορό βρέθηκε και το μαχαίρι, με το οποίο έγινε το έγκλημα.

Ο άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης, εκεί όμως διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Μέχρι στιγμής οι λόγοι του εγκλήματος παραμένουν άγνωστοι.

Την προανάκριση και τις έρευνες, διεξάγει η ασφάλεια Κορίνθου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κόρινθος μαχαίρωμα πεζόδρομος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ