Η Ισπανία προκάλεσε «χάος» στο EURO - Ενα αουτσάιντερ σίγουρα στον τελικό - iefimerida.gr

Η Ισπανία προκάλεσε «χάος» στο EURO - Ενα αουτσάιντερ σίγουρα στον τελικό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ήττα της Ισπανίας από την Κροατία στο φινάλε των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το απόλυτο «χάος» στη διοργάνωση. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης τερμάτισαν στη 2η θέση και πλέον όλα τα φαβορί θα συγκρουστούν μεταξύ τους στο δρόμο για τον τελικό.

Οι όμιλοι τελειώνουν και πλέον αρχίζουν τα... ντέρμπι. Η Ισπανία τερμάτισε 2η στον 4ο όμιλο και η φάση των «16» ξεκινά με ένα μεγάλο ντέρμπι αφού θα αντιμετωπίσει την Ιταλία, η οποία τερμάτισε στην 1η θέση του 5ου ομίλου.

Ομως δεν θα είναι μόνο αυτό το μεγάλο παιχνίδι. Ουσιαστικά, έτσι όπως ήταν το σύστημα, υπήρχαν δύο ταμπλό. Η πρώτη θέση της Κροατίας, έστειλε την Ισπανία στο 2ο ταμπλό, κάτι που σημαίνει πως Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία, Ισπανία και Ιταλία θα αναμετρηθούν όλες μεταξύ τους στο δρόμο για τον τελικό.

Για παράδειγμα, ομάδες όπως το Βέλγιο και η Κροατία, μπορούν να φτάσουν στη διεκδίκηση του τροπαίου, χωρίς να αντιμετωπίσουν καμία από αυτές τις ομάδες.

Ο νικητής του Ιταλία-Ισπανία θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία αν οι Παγκόσμιο Πρωταθλητές προκριθούν στα προημιτελικά ενώ Γαλλία και Αγγλία θα αναμετρηθούν στους «8» αν περάσουν την πρώτη νοκ-άουτ φάση.

Στο πάνω ταμπλό, ομάδες όπως η Πολωνία, η Κροατία, η Ουαλία αλλά και όποια άλλη προκριθεί και φυσικά δεν βρισκόταν μέσα στα φαβορί, θα μπορέσει να φτάσει έως τον τελικό χωρίς να βρει απέναντί της το μεγάλο όνομα.

Η Ισπανία προκάλεσε «χάος» στο EURO - Ενα αουτσάιντερ σίγουρα στον τελικό | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euro 2016 Ισπανία νοκ-αουτ φαση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ