Ο σοκαριστικός λόγος που έγινε viral η φωτογραφία ενός μικρού κοριτσιού στην τουαλέτα [εικόνα]

Οταν μία μητέρα στο Μίσιγκαν είδε την κορούλα της να στέκεται όρθια στην τουαλέτα, νόμιζε απλά ότι έκανε πλάκα.

Μόλις όμως η τρίχρονη εξήγησε στην Στέισι Φίλι τι έκανε, εκείνη σοκαρίστηκε. Και αποφάσισε να μοιραστεί το στιγμιότυπο με τους χρήστες του Facebook, με αποτέλεσμα η φωτογραφία να γίνει viral. Η μικρούλα εξήγησε στην μητέρα της ότι στην πραγματικότητα έκανε «προπόνηση» σε αυτό που της είχαν μάθει να κάνει, ώστε να κρυφτεί από πιθανό εισβολέα, σε περίπτωση που ο παιδικός σταθμός της κηρυχθεί σε κατάσταση αποκλεισμού.

«Πολιτικοί, κοιτάξτε. Αυτό είναι το παιδί σας, το εγγόνι σας, οι επόμενες γενιές. Πρέπει να ζήσουν τις ζωές τους και να μεγαλώσουν σε αυτόν τον κόσμο με βάση τις αποφάσεις σας. Είναι μόλις τριών ετών και θα κρυφτούν σε ένα μπάνιο, όρθια πάνω στην τουαλέτα. Δεν ξέρω τι θα είναι πιο δύσκολο για εκείνα. Να προσπαθήσουν να μείνουν ήσυχα για πολύ ώρα ή να κρατήσουν την ισορροπία τους και να μην γλιστρήσουν», έγραψε η Φίλι στην ανάρτησή της στο Facebook, λίγες ημέρες μετά από την επίθεση στο Ορλάντο.

Η φωτογραφία έχει ήδη κοινοποιηθεί πάνω από 12.500 φορές και έχει χιλιάδες σχόλια. «Κανένα παιδί δεν θα έπρεπε να ανησυχεί για τέτοια πράγματα. Είναι μία λυπηρή αντανάκλαση της σημερινής κοινωνίας», έγραψε κάποιος. «Σε ευχαριστούμε που μας δείχνεις πώς αυτή η τρέλα επηρεάζει ήδη τα παιδιά μας από μικρή ηλικία», σχολίασε άλλος.

Φωτογραφία: Facebook/ Stacey Wehrman Feeley

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μίσιγκαν Στέισι Φίλι

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ