Βρετανία: Πωλείται για 10.000 λίρες sex tape μοντέλου με γνωστό ποδοσφαιριστή της Πρέμιερ Λιγκ [βίντεο] - iefimerida.gr

Βρετανία: Πωλείται για 10.000 λίρες sex tape μοντέλου με γνωστό ποδοσφαιριστή της Πρέμιερ Λιγκ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προς άγραν αγοραστή έχει βγει ένα sex tape γνωστού μοντέλου με τοπ ποδοσφαιριστή στην Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας.

Πρόκειται για ένα sex tape της Λάουρα Κάρτερ, γνωστού μοντέλου και πρωταγωνίστριας στο βρετανικό Big Brother, που πωλείται έναντι 10.000 λιρών.

Όπως αναφέρει η Daily Star, το μοντέλο δεν γνωρίζει ότι υπάρχει το sex tape, το οποίο ο ατζέντης της προσπαθεί να το εμποδίσει από το να δημοσιευτεί.

Χθες βράδυ, μάλιστα, ο ατζέντης της Λάουρα απείλησε ότι θα κινηθεί νομικά αν δημοσιοποιηθεί το sex tape: «Θα απαιτήσουμε από τη νομική ομάδα της Λάουρα να κινηθεί νομικά σε περίπτωση που γίνει προσπάθεια πώλησης της ιδιωτικής κασέτας».

Η Λάουρα προκάλεσε σάλο πριν από λίγες μέρες στο Big Brother, όταν, όπως παραδέχθηκε, έκανε σεξ με έναν από τους συγκατοίκους της. Μάλιστα, έχουν κυκλοφορήσει κάποια βίντεο και φωτογραφίες από τις ερωτικές περιπτύξεις τής Λάουρα μέσα στο «σπίτι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ