Η «απόδειξη» από το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος που έγινε viral [εικόνα] - iefimerida.gr

Η «απόδειξη» από το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος που έγινε viral [εικόνα]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: pixabay
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χθες, του Αγίου Πνεύματος μια παρέα βρέθηκε στη δυτική Κρήτη προκειμένου να απολαύσει το μπάνιο της και να τσιμπήσει κάτι. Και εκεί στο φαγητό, μιας και ο εστιάτορας βρήκε τρόπο να αποφύγει την... απόδειξη, έβγαλαν τη φωτογραφία τους και την έκαναν και viral.

H φωτογραφία απεικόνιζε το δελτίο παραγγελίας που τους έδωσε ο εστιάτορας όταν ζήτησαν να πληρώσουν. Επάνω στο δελτίο παραγγελίας αναγράφονταν κανονικά οι τιμές των εδεσμάτων που είχαν παραγγείλει (μία χωριάτικη 5 ευρώ, μία βλήτα 5 ευρώ, μία πατάτες 3 ευρώ, 950 γραμμάρια μελανούρια 43 ευρώ, ένας χυμός 3 ευρώ, ψωμάκι 1 ευρώ) και το σύνολο, 60 ευρώ.

Ωστόσο, ήταν δελτίο παραγγελίας και όχι απόδειξη, το οποίο, μάλιστα, ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας τους έδωσε με εξαιρετική άνεση... Και εκείνοι το έκαναν viral!

 Η «απόδειξη» από το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος που έγινε viral [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Πηγή πληροφοριών: ekriti

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ απόδειξη Κρήτη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ