Στο εξώφυλλο βιβλίου βιολογίας ο Νίκολας Κέιτζ - iefimerida.gr

Στο εξώφυλλο βιβλίου βιολογίας ο Νίκολας Κέιτζ

Νίκολας Κέιτζ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ είναι συνηθισμένοι στο να βλέπουν την εικόνα τους σε εξώφυλλα περιοδικών και εφημερίδων. Ωστόσο, ο Νίκολας Κέιτζ ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν θα φανταζόταν ότι μια μέρα θα έβλεπε τη φάτσα του σε εξώφυλλο σχολικού βιβλίου.

Και όμως, στο εξώφυλλο της βιολογίας της δευτέρας Γυμνασίου που εκδόθηκε το 1998 για τα σχολεία στη Σερβία, απεικονίζεται ο 47χρονος ηθοποιός σε στιγμιότυπο από την ταινία των αδερφών Κοέν, «Αριζόνα Τζούνιορ», μαζί με την συμπρωταγωνίστρια του Χόλι Χάντερ.

Στη συγκεκριμένη ταινία, ο Κέιτζ υποδύεται έναν πρώην εγκληματία, ο οποίος παντρεύεται μια αστυνομικό και μαζί απαγάγουν ένα μωρό, επειδή δεν μπορούν να κάνουν παιδιά, κάτι που σίγουρα δεν έχει και πολύ σχέση με τη διδασκαλία βιολογίας.

Μιλώντας στην βρετανική εφημερίδα Daily Mail, η υπεύθυνη της τότε έκδοσης του σχολικού βιβλίου δήλωσε ότι είχε γίνει λάθος στην εκτύπωση και για αυτό τα βιβλία είχαν αποσυρθεί άμεσα, ωστόσο κάποια αντίτυπα πρόλαβαν να πωληθούν και κυκλοφορούν ακόμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ