Game of Thrones - Ράμσεϊ: Ηταν δίκαιος ο τρόπος που πέθανα - iefimerida.gr

Game of Thrones - Ράμσεϊ: Ηταν δίκαιος ο τρόπος που πέθανα

HBO
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι φανατικοί του Game of Thrones περίμεναν πώς και πώς το «Battle of Bastards», για να δουν αν θα σκοτωθεί ο μισητός Ράμσεϊ και δικαιώθηκαν.

Ο πιο μισητός χαρακτήρας, μετά τον Τζόφρει, πέθανε και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο. Η Σάνσα τον έδωσε ως βορρά στα ίδια του τα σκυλιά, ως εκδίκηση για όσα της έκανε.

Ο Iwan Rheon, που υποδύεται τον Ράμσει, φαίνεται πως και δεν στεναχωρήθηκε και πολύ που ο ρόλος του στη σειρά τελείωσε.

Μιλώντας στο EW, ο ηθοποιός δήλωσε: «Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει; Εχει κάνει τόσα. Είναι ό,τι πιο δίκαιο και σωστό θα μπορούσε να συμβεί. Είχε φτάσει στο αποκορύφωμά του. Είναι ωραίο για τους τηλεθεατές το γεγονός πως έφυγε αυτή τη στιγμή, αν θέλετε».

Σχολιάζοντας για το εάν ο Ράμσει θα μπορούσε να είχε νικήσει αν δεν υπήρχε η επέμβαση των ιπποτών του Vale, είπε πως «είμαι ευτυχής που συνέβη αυτό ως οπαδός της σειράς. Ο Τζον Σνόου χρειαζόταν τη νίκη επειδή διαφορετικά ο κόσμος θα έμενε χωρίς ελπίδα. Είναι ενδιαφέρον, αν δεν είναι δίκαιο».

«Μετά ο Ράμσει νόμιζε πως είχε κερδίσει. Ηταν τόσο αλαζόνας και σίγουρος για τον εαυτό του πως όλα θα πάνε καλά, μέχρι την τελευταία στιγμή. Πάντα νόμιζε πως θα είναι εντάξει», προσθέτει ο Iwan.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Game of Thrones ραμσεϊ Iwan Rheon
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ