«Χρυσάφι» στα πόδια των Αλβανών διεθνών από τον Εντι Ράμα - iefimerida.gr

«Χρυσάφι» στα πόδια των Αλβανών διεθνών από τον Εντι Ράμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Αλβανία το βράδυ της Κυριακής νίκησε 1-0 την Ρουμανία και τερμάτισε στην 3η θέση του πρώτου ομίλου, έτσι έχει ελπίδες για πρόκριση στους «16» του EURO 2016.

Οι Αλβανοί λοιπόν τερμάτισαν με 3 βαθμούς και γκολ 1-3, κάτι που δεν είναι εύκολο να τους βάλει στους 4 καλύτερους τρίτους από τους έξι ομίλους, αλλά δεν είναι και δύσκολο.

Ο Πρωθυπουργός της χώρας Εντι Ράμα μάλιστα ετοιμάζεται για ένα τεράστιο πριμ για τους Αλβανούς διεθνείς αν περάσουν.

Ο ηγέτης του σοσιαλιστικού κόμματος, λοιπόν, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της αλβανικής ομοσπονδίας, έχει τάξει ένα τεράστιο ποσό, κοντά στο 1.000.000 ευρώ, στους διεθνείς ποδοσφαιριστές, που χάρισαν, χθες, τη μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία του αλβανικού ποδοσφαίρου, με τη νίκη επί της Ρουμανίας. Μία νίκη, στην παρθενική συμμετοχή της Αλβανίας σε μεγάλη διοργάνωση, που, πιθανότατα, θα φέρει μία ακόμα μεγαλύτερη στιγμή: Την πρόκριση στους «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο Αλβανός πρωθυπουργός επίσης θα παραχωρήσει σε όλους διπλωματικά διαβατήρια. Κάτι που παραχωρείται σε Προέδρους Δημοκρατίας, Πρωθυπουργούς, ανώτατα στελέχη κυβερνήσεων, πρέσβεις, αρχηγούς κρατών, υπουργούς κτλ., προσδίδοντας κύρος και σημαίνει ότι: δεν πληρώνεις φόρους στα αεροδρόμια, έχεις διπλωματικό αυτοκίνητο με 40% έκπτωση. καλύτερες θέσεις στα αεροπλάνα και τα καλύτερα δωμάτια στα καλύτερα ξενοδοχεία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλβανία πριμ Έντι Ράμα διεθνείς Euro 2016
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ