Χίλαρι, μια ευτυχισμένη γιαγιά -Ποστάρει φωτογραφίες με το νέο της εγγόνι [εικόνες] - iefimerida.gr

Χίλαρι, μια ευτυχισμένη γιαγιά -Ποστάρει φωτογραφίες με το νέο της εγγόνι [εικόνες]

@HillaryClinton/Τwitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το δεύτερο εγγονάκι τους απέκτησαν ο Μπιλ και η Χίλαρι Κλίντον καθώς η κόρη τους Τσέλσι έφερε την Παρασκευή στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της.

«Ο Μαρκ κι εγώ είμαστε ευγνώμονες γιορτάζοντας τη γέννηση του γιου μας, Αϊνταν Κλίντον Μεζβίνσκι», έγραψε στο Twitter η Τσέλσι ανακοινώνοντας τα ευχάριστα.

Η κόρη των Κλίντον έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και έτσι η Σάρλοτ, που γεννήθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου του 2014, απέκτησε αδερφάκι.

Χίλαρι, μια ευτυχισμένη γιαγιά -Ποστάρει φωτογραφίες με το νέο της εγγόνι [εικόνες] | iefimerida.gr 0

@ChelseaClinton/Twitter

«Πετάμε στο φεγγάρι, καθώς η Τσέλσι και ο Μαρκ καλωσόρισαν στη ζωή την αδελφή της Σάρλοτ. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο για τις ευχές του», έγραψαν η Χίλαρι και ο Μπιλ Κλίντον, ενώ η ευτυχισμένη γιαγιά δεν έχει σταματήσει να ποστάρει φωτογραφίες του νεογέννητου δηλώνοντας πόσο ευτυχισμένη γιαγιά είναι.

Χίλαρι, μια ευτυχισμένη γιαγιά -Ποστάρει φωτογραφίες με το νέο της εγγόνι [εικόνες] | iefimerida.gr 1

@HillaryClinton/Τwitter

Στο ίδιο κλίμα, βέβαια, και ο Μπιλ Κλίντον, ο οποίος πόσταρε χθες, στη Γιορτή του Πατέρα, πόσταρε μια φωτογραφία με τον γαμπρό του και τον νεογέννητο Αϊνταν γράφοντας: «Ο Αϊνταν έκανε δυο μπαμπάδες πολύ χαρούμενους στη Γιορτή του Πατέρα. Η Χίλαρι και εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι για τον Μαρκ και την Τσέλσι».

Χίλαρι, μια ευτυχισμένη γιαγιά -Ποστάρει φωτογραφίες με το νέο της εγγόνι [εικόνες] | iefimerida.gr 2

@billclinton/Twitter

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ