Ο Ντόντα της Αθηνάς Ωνάση γονατιστός, προσεύχεται στην Παναγία [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Ντόντα της Αθηνάς Ωνάση γονατιστός, προσεύχεται στην Παναγία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολο και περισσότερα νέα στοιχεία έρχονται στο φως μετά τον χωρισμό της Αθηνάς Ωνάση και του επί 11 χρόνια συζύγου της, Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο (Ντόντα).

Μετά την είδηση που ήρθε τελευταία στο φως, πως ο Ντόντα απάτησε την Αθηνά, το όποιο ενδεχόμενο για επανασύνδεση του ζευγαριού φαίνεται πως απομακρύνθηκε οριστικά. Το ζευγάρι μετά από 11 χρόνια κοινής συμβίωσης καλείται να προχωρήσει χωριστά.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, η πέτρα του σκανδάλου ήταν μια 43χρονη Ισπανίδα αναβάτρια, η Pilar Lucrecia Cordon, με την οποία μάλιστα η Αθηνά συναντήθηκε στους τελευταίους αγώνες ιππασίας που συμμετείχε.

Στους ίδιους αγώνες συναντήθηκε και με τον πρώην πλέον σύζυγό της, με τον οποίο, όπως φαίνεται, δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα.

Η χρυσή κληρονόμος φαίνεται να έχει στενοχωρηθεί πολύ με όλη αυτήν την κατάσταση και προσπαθεί να βρει ξανά τον εαυτό της. Σε άσχημη κατάσταση όμως είναι και ο Ντόντα, που φαίνεται να έχει μετανιώσει για όλα όσα έγιναν. Ο ίδιος τις τελευταίες ημέρες φαίνεται πως επιχειρεί όλο και περισσότερα να στείλει μηνύματα μέσω των social media. Μαλίστα, διακρίνουμε την έντονη κλίση του προς τον Θεό αν «κάνουμε μια βόλτα» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στην τελευταία του φωτογραφία, ο Ντόντα απεικονίζεται σκυμμένος να προσεύχεται στην Παναγία και μάλιστα να σημειώνει πως έχει πίστη στο Θεό ευχαριστώντας για τις τόσες πολλές χάρες και την ευλογία που λαμβάνει από την Παναγία τόσο αυτός όσο και οι φίλοι του.

Ο Ντόντα της Αθηνάς Ωνάση γονατιστός, προσεύχεται στην Παναγία [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Εχω πίστη στο Θεό», κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ προσευχή Αλβάρο Ωνάση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ