Στοίχημα EURO: Προβάδισμα νίκης η Ουαλία

Η τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro 2016 συνεχίζεται σήμερα, Δευτέρα 20/06, με τους αγώνες του Β’ γκρουπ, όπου τα πάντα είναι «ανοιχτά» για την πρόκριση στους «16» και το Betarades.gr είναι για μία ακόμη φορά κοντά σας με τις στοιχηματικές επιλογές της ημέρας.

Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε, μεταξύ άλλων, για τα αποτελέσματα του πάμε στοίχημα live, μέσω του livescore.

Δύο οι αγώνες, λοιπόν, απόψε στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Αμφότεροι διεξάγονται στις 22:00, με την Αγγλία να αντιμετωπίζει τη Σλοβακία και η Ρωσία αναμετράται με την Ουαλία. Στοιχηματικά θα μας απασχολήσει μόνο η δεύτερη αναμέτρηση, με το Αγγλία – Σλοβακία να ενδείκνυται για live στοιχηματισμό.

Καλύτεροι οι Ουαλοί

Περνάμε αμέσως στην ανάλυση του αγώνα Ρωσία – Ουαλία. Η Ουαλία προκρίνεται με νίκη, ενώ της αρκεί η ισοπαλία σε περίπτωση μη νίκης της Σλοβακίας επί της Αγγλίας. Ο συνδυασμός ισοπαλίας της Ουαλίας και νίκης της Σλοβακίας, φέρνει τους Ουαλούς στην τρίτη θέση. Στον αντίποδα, η Ρωσία παίζει μόνο για τη νίκη, η οποία θα της παρέχει σίγουρα την τρίτη θέση ή ακόμη και τη δεύτερη, σε περίπτωση που χάσει η Σλοβακία ή η Αγγλία (με τους Άγγλους οφείλει να καλύψει και τη διαφορά τερμάτων).

Κατώτεροι των περιστάσεων οι Ρώσοι μέχρι στιγμής, τους κρατά «ζωντανούς» το γκολ του Βασίλι Μπερεζούτσκι κόντρα στην Αγγλία, στις καθυστερήσεις του αγώνα. Στη συνέχεια ηττήθηκαν 2-1 από τη Σλοβακία, πιο εύκολα από ότι μαρτυρά το τελικό σκορ, ωστόσο σήμερα η Ρωσία διατηρεί ακόμη ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση. «Η Ουαλία έχει δύο παίκτες παγκόσμιας κλάσης (Μπέιλ και Ράμσεϊ) και νομίζω ότι θα παίξει με αντεπιθέσεις. Εμείς πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί και αποτελεσματικοί σε σχέση με τα πρώτα δύο παιχνίδια», επεσήμανε ο κόουτς της «αρκούδας», Λεονίντ Σλούτσκι, ο οποίος δύσκολα θα έχει στη διάθεσή του τον μέσο Σατόφ.

Από την άλλη πλευρά, η Ουαλία αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του τουρνουά. Με ηγέτη τον Γκάρεθ Μπέιλ, οι Ουαλοί στην πρεμιέρα επικράτησαν 2-1 των Σλοβάκων, ενώ τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων κοίταξαν στα μάτια την Αγγλία, προηγήθηκαν, μάλιστα, στο 42’, αλλά «λύγισαν» στις καθυστερήσεις του αγώνα και, τελικά ηττήθηκαν με 2-1. «Πολλοί ίσως να πιστεύουν ότι είμαστε απογοητευμένοι μετά απ’ όσα έγιναν με την Αγγλία, αλλά μόνο κάτι τέτοιο δε συμβαίνει. Η ομάδα είναι πολύ καλά, οι παίκτες έχουν αυτοπεποίθηση και εγώ τους πιστεύω. Έχουμε τις δυνατότητες να προκριθούμε και θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας», επεσήμανε ο κόουτς Κόουλμαν, ο οποίος γνωρίζει ότι με νίκη σήμερα η ομάδα του θα βρεθεί σίγουρα στους «16».

Προγνωστικό: Η Ρωσία έχει προβληματίσει πάρα πολύ με τις εμφανίσεις της στο τουρνουά μέχρι στιγμής. Με βάση τα όσα έχουμε δει, η «αρκούδα» είναι μία ταχύτητα κάτω από τους αντιπάλους της και δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί ότι αποτελεί τη χειρότερη ομάδα του ομίλου. Δεν παρατάει, βέβαια, ποτέ το παιχνίδι, κάτι που απέδειξε περίτρανα κόντρα στην Αγγλία, όταν «έκλεψε» το βαθμό στις καθυστερήσεις. Οι Ουαλοί, από την πλευρά τους, έχουν παρουσιαστεί ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί έως τώρα και γνωρίζουν ότι με μία νίκη θα βρεθούν σίγουρα στην επόμενη φάση. Θεωρούμε ότι ο Γκάρεθ Μπέιλ και η παρέα του θα τα καταφέρουν και θα στηρίξουμε την Ουαλία, παίρνοντας, βέβαια, και την κάλυψη του Draw No Bet (ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Επιλογή, λοιπόν, στο Ρωσία – Ουαλία, το 2 DNB σε απόδοση 2.05.

Το βίντεο με την ανάλυση του αγώνα Ουαλία – Ρωσία

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euro 2016 Ουαλία στοίχημα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ