Εβαλε σε αγγελία τον καναπέ της και το... πλούσιο στήθος της [εικόνες] - iefimerida.gr

Εβαλε σε αγγελία τον καναπέ της και το... πλούσιο στήθος της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηθελε να πουλήσει τον καναπέ της. Τον έβγαλε, λοιπόν, φωτογραφίες και ανέβασε την αγγελία στο Facebook. Ωστόσο, μαζί με τις φωτογραφίες του καναπέ ήταν και μία με το... πλούσιο στήθος της.

Για τη Βρετανίδα Τζέσικα Ο' Μπράιεν ο λόγος, που «κατά λάθος» έγινε ο λόγος για να μην μπορούν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν εκατοντάδες χρήστες του Facebook.

Δίπλα-δίπλα με φωτογραφίες του καναπέ της που προσπαθούσε να πουλήσει, έναντι 400 λιρών, υπήρχε και μία που απεικόνιζε τα... προσόντα της 25χρονης.

Εβαλε σε αγγελία τον καναπέ της και το... πλούσιο στήθος της [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η αγγελία, που δημοσιεύθηκε σε σελίδα αγοράς-πώλησης, προκάλεσε πλήθος σχολίων από υποψήφιους αγοραστές και μη. Η φωτογραφία με το στήθος είναι η «πιο αναπαυτική απ' όλες», έγραψε ένας υποψήφιος αγοραστής.

«Νόμιζα ότι είχα πιει πολύ κοιτάζοντας την αγγελία, αλλά όχι, ήταν αναμφισβήτητα εκεί», είπε ένας άλλος χρήστης, όπως αναφέρει η εφημερίδα Sun.

Εννοείται ότι πολλοί ήταν όσοι σκέφτηκαν πως η Τζέσικα έβαλε επίτηδες τη φωτογραφία με το στήθος της δίπλα σε αυτές του καναπέ, με προφανή στόχο...

Εβαλε σε αγγελία τον καναπέ της και το... πλούσιο στήθος της [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ωστόσο, η 25χρονη από το Μάντσεστερ διέψευσε τους... κακεντρεχείς, σχολιάζοντας τη φωτογραφία: «Αυτά συμβαίνουν όταν κάνεις ένα απολύτως παιδικό λάθος με την αγγελία σου!!!».

Μια φίλη της Τζέσικα είπε ότι «κάποιοι θεωρούν ότι το έκανε για να λάβει δημοσιότητα και να πουλήσει πιο εύκολα τον καναπέ, αλλά ήταν απλά ένα ατύχημα. Αισθάνεται πολύ αμήχανα γι' αυτό»...

Πάντως, σχετικά γρήγορα η αγγελία «αποκαταστάθηκε» και τη θέση του... στήθους της Τζέσικα πήρε μια άλλη λήψη από τον καναπέ.

Εβαλε σε αγγελία τον καναπέ της και το... πλούσιο στήθος της [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ