Διάψευση Κονέ για Παναθηναϊκό - «Δεν επιστρέφω τώρα στην Ελλάδα» - iefimerida.gr

Διάψευση Κονέ για Παναθηναϊκό - «Δεν επιστρέφω τώρα στην Ελλάδα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πλήρη διάψευση των όσων γράφονται τις τελευταίες ημέρες για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό προχώρησε ο Παναγιώτης Κονε. Ο μέσος της Ουντινέζε διευκρίνισε ότι μιλάει με τον Αντρέα Στραματσόνι επειδή είναι φίλοι και πως δεν σκοπεύει να επιστρέψει άμεσα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τέλος στις όποιες συζητήσεις για μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό έβαλε ο Παναγιώτης Κονε Ο Ελληνας μέσος, ξεκαθάρισε ότι δεν επιθυμεί στην παρουσία φάση να επιστρέψει στο ελληνικό ποδόσφαιρο ενώ απέδωσε τη φημολογία περί μετακίνησής του στον Παναθηναϊκό, στον ιταλικό Τύπο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΤ

«Λέγονται πολλά, αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου. Είναι λίγο παράξενο, γιατί όλα αυτά που γράφονται είναι υποθετικά. Το ότι έχω μία καλή σχέση με τον κ. Στραματσόνι και ότι μιλάμε, δεν σημαίνει ότι εγώ θα έρθω στον Παναθηναϊκό. Τον εκτιμώ ως άνθρωπο και ως προπονητή, αλλά ως εκεί.

Δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση. Έχω συμβόλαιο με την ομάδα μου. Το να πάω στον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή δεν ισχύει και δεν είναι στα άμεσά μου σχέδια. Το λάθος έγινε από τα ιταλικά ΜΜΕ. Δεν ξέρω ποιος το έγραψε. Μιλάω με τον κ. Στραματσόνι και τον εκτιμώ. Δεν έχω μιλήσει με κάποιον από τον Παναθηναϊκό ή την Ουντινέζε.

Δεν υποτιμώ τις ελληνικές ομάδες. Καλώς ή κακώς, αγωνίζομαι στην Ιταλία και έχω βελτιωθεί. Εκεί μεγάλωσα ποδοσφαιρικά και θα συνεχίσω να το κάνω εκεί. Αυτή τη στιγμή, δεν είναι στα άμεσά μου σχέδια να γυρίσω στην Ελλάδα. Δεν έχει συζητηθεί κάτι με μένα. Αν έχει συζητηθεί μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Ουντινέζε, θα με είχαν ενημερώσει.

Ο δανεισμός μου στη Φιορεντίνα δεν πήγε καλά. Θα ήταν δύσκολο να έρθω δανεικός στον Παναθηναϊκό από την Ουντινέζε. Είναι δύσκολο. Αν αυτό γινόταν στο μέλλον, που δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου, δεν θα ήταν ως δανεικός».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ