Γαλλία και Ελβετία στους "16" του EURO 2016 - Περιμένει η Αλβανία [βίντεο] - iefimerida.gr

Γαλλία και Ελβετία στους "16" του EURO 2016 - Περιμένει η Αλβανία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μαζί στους «16» του EURO 2016 συνεχίζουν Γάλλοι και Ελβετοί. Δίχτυ δεν κουνήθηκε στο «Πιερ Μορουά» της Λιλ (0-0) κι έτσι οι «τρικολόρ» πήραν το πρώτο εισιτήριο του 1ου ομίλου και η ομάδα του Πέτκοβιτς το δεύτερο.

Καλύτερη εικόνα στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης για την Ελβετία, που είχε σταθερά την κατοχή της μπάλας και κρατούσε σε εγρήγορση την αντίπαλη άμυνα. Κακό πρόσωπο για την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν, που όμως στάθηκε άτυχη αφού τρεις φορές σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Ζόμερ.

Η βαθμολογία στον 1ο όμιλο:
1. Γαλλία 7
2. Ελβετία 5
3. Αλβανία 3
4. Ρουμανία 1

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Αλβανία πήρε μεγάλη νίκη 1-0 επί της Ρουμανίας κι ελπίζει σε ένα εισιτήριο μέσω της 3η θέσης.

Η ψυχωμένη Αλβανία πέτυχε την πρώτη της νίκη σε τελική φάση Euro (1-0) κόντρα στη Ρουμανία, χάνοντας ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ και ως 3η του Α' ομίλου μπορεί να ελπίζει σε πρόκριση στους «16».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euro 2016 Αλβανία Γαλλία Ελβετία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ