Μητέρα Παντελίδη: Ο Παντελής δεν είναι εδώ και τα αρπακτικά αλωνίζουν - iefimerida.gr

Μητέρα Παντελίδη: Ο Παντελής δεν είναι εδώ και τα αρπακτικά αλωνίζουν

Φωτογραφία: Athina Pantelidou/Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mπορεί η ίδια να μην έχει μιλήσει, ωστόσο, η μητέρα του Παντελή Παντελίδη, 4 μήνες μετά το χαμό του στέλνει τα δικά της μηνύματα μέσα από αναδημοσιεύσεις ποστ στο Facebook.

Η κυρία Παντελίδου, το βράδυ του Σαββάτου αναδημοσίευσε ένα μήνυμα που φέρεται να δέχτηκε ο Χάρης Λεμπιδάκης, φίλος και συνεργάτης του αξέχαστου τραγουδιστή.

Ο συνεργάτης του τραγουδιστή δημοσίευσε μήνυμα μιας κοπέλας η οποία ισχυρίζεται πως είχε επισκεφτεί τον Παντελή Παντελίδη στο καμαρίνι του, με μία φίλη της. Τότε ο Παντελής Παντελίδης τη ρώτησε αν είχε πιει και αν ήταν σε θέση να οδηγήσει. Μάλιστα την συμβούλεψε να μην τρέχει στον δρόμο.

Το μήνυμα του Χάρη Λεμπιδάκη

«Το μήνυμα μιας φίλης στην σελίδα μου που με σόκαρε....

Όλα λείπουν Χάρη! Η ειλικρίνεια του,το αληθινό του χαμόγελο,η καθαρή ψυχή. Σαν άνθρωπος,σαν τραγουδιστής...εσείς που ήσασταν τόσο κοντά του ξέρετε καλύτερα .Είχα την τύχη να τον συναντήσω 3 φορές όλες κ όλες. Είδα όμως ότι δεν είχε καμία σχέση με τους άλλους...τους δήθεν...σαν να μην τον είχε αγγίξει η τόση επιτυχία...απλός και καλόκαρδος. Μας μιλούσε σαν να μας ήξερε χρόνια. Η ειρωνεια? Αφού πήρα το αυτόγραφο και βγάλαμε φωτογραφίες τότε που είχατε έρθει στη Πάτρα στο Ρίο, φεύγοντας από το καμαρίνι με τη κολλητή μου μας ειπε: Ποια θα οδηγήσει? λέω εγώ και μου λέει: Δεν νομίζω να έχεις πιει? του είπα όχι και μου είπε να προσέχετε πολύ στο δρόμο και να μην τρέχετε. Μετά από αυτό λοιπόν αρνούμαι να πιστέψω ότι έφυγε με αυτό το τρόπο. Θα λάμψει η αλήθεια όποια και αν είναι...να ηρεμήσει η ψυχή του. Και αν τα κουκουλώσουν.....όλα εδώ πληρώνονται.

Σ'αγαπώ πολύ Παντελή.
‪#‎Pq‬ ‪#‎rip‬ ‪#‎forever‬»

Η Αθηνά Παντελίδη αναδημοσίευσε το μήνυμα γράφοντας: «Γιατί πάντα έτσι σκέφτονταν ο παντελής και για κείνον και για τους άλλους αλλά τώρα δεν είναι εδώ και τα αρπακτικά αλωνίζουν. ΦΑΡΙΣΑΙΣΜΟΙ και ΛΟΙΔΟΡΙΕΣ».

Μητέρα Παντελίδη: Ο Παντελής δεν είναι εδώ και τα αρπακτικά αλωνίζουν | iefimerida.gr 0


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ