Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πόσα χρήματα έπαιρνε όταν πρωτοξεκίνησε στην τηλεόραση - iefimerida.gr

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πόσα χρήματα έπαιρνε όταν πρωτοξεκίνησε στην τηλεόραση

Φωτογραφία: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 Joy βρέθηκε η παρουσιάστρια του πρωινού προγράμματος του σταθμού, η οποία αποκάλυψε, μεταξύ άλλων και πόσα χρήματα έπαιρνε όταν πρωτοξεκίνησε την καριέρα της.

Μιλώντας για το ξεκίνημα της καριέρας της μετά την επιστροφή της από την Ιταλία, όπου σπούδασε, η Φαίη Σκορδά, είπε: «Δεν έγινε κάτι βάση στρατηγικής. Όταν σκέφτομαι το πώς ξεκίνησα επαγγελματικά, πραγματικά γίνανε σιγά σιγά τα βήματα, χωρίς να υπάρχει στρατηγική, έτσι τα έφερε η ζωή. Ξεκίνησα από τη Θεσσαλονίκη, από ένα κανάλι τοπικής εμβέλειας, στη δημοτική τηλεόραση, δουλεύοντας πίσω από τις κάμερες. Μου έγινε μια πρόσληψη part time 300 ευρώ και ήμουν πολύ χαρούμενη. Ήταν τα πρώτα χρήματα που έβγαλα στην Ελλάδα, αλλά έκανα τα πάντα. Πήγαινα το πρωί, ετοίμαζα τους καφέδες για τους καλεσμένους. Στην στήλη της μόδας βοηθούσα σαν μοντέλο και μετά έπαιρνα τα ρούχα και τα επέστρεφα στα μαγαζιά. Έκανα μοντάζ, θέματα έξω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φαίη Σκόρδα λεφτά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ