«Καρφιά» Θεοδωράκη για το σωσίβιο του Τσίπρα: Τώρα τα τρολ των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ γελούν - iefimerida.gr

«Καρφιά» Θεοδωράκη για το σωσίβιο του Τσίπρα: Τώρα τα τρολ των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ γελούν

(EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αιχμές σχολίασε ο Σταύρος Θεοδωράκης το δώρο που επέλεξε να κάνει ο Αλέξης Τσίπρας στον Μπαν Κι Μουν.

Μετά από τη συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου, το πρωί του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια των κοινών τους δηλώσεων, ο πρωθυπουργός χάρισε στον γ.γ. του ΟΗΕ ένα σωσίβιο, σαν εκείνα που χρησιμοποιούν οι πρόσφυγες που φτάνουν στην Ελλάδα, το οποίο έσπευσε να φορέσει ο Μπαν Κι Μουν.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Θεοδωράκης αναφέρθηκε στην επίσκεψή του στη Λέσβο, τον Απρίλιο του 2015, όταν με νησιώτες και ΜΚΟ άρχισαν να βγάζουν τα σωσίβια των παιδιών, φωτογραφίες που «χρησιμοποίησαν τα τρολ των ΣΥΡΘΙΖΑΝΕΛ στην προσπάθειά τους να γελοιοποιήσουν το Ποτάμι», όπως έγραψε.

«Τώρα, στο ασφαλές πρωθυπουργικό γραφείο τα σωσίβια μπορούν να μοιράζονται ως σουβενίρ και τα τρολ των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να γελούν και να επιχαίρουν», σχολίασε ακόμη ο επικεφαλής του Ποταμιού, παραθέτοντας δύο φωτογραφίες, από την επίσκεψή του τότε στη Λέσβο και από τη χθεσινή συνάντηση Τσίπρα- Μπαν Κι Μουν.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Θεοδωράκη.

«Ήταν Απρίλιος του 2015 και ήμουν στο λιμάνι της Μυτιλήνης όταν έφτασε ένα σκάφος της Frontex με οικογένειες προσφύγων και μεταναστών. Μόλις πατούσαν στο έδαφος, οι ενήλικες πετούσαν τα σωσίβια τους, τα παιδιά όχι. Νησιώτες, μέλη ΜΚΟ, λιμενικοί και εγώ μαζί αρχίσαμε να βγάζουμε τα σωσίβια των παιδιών εξηγώντας με νοήματα - και κυρίως με χαμόγελα - ότι δεν κινδυνεύουν πια. Αυτές τις φωτογραφίες χρησιμοποίησαν στη συνέχεια τα τρολ των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην προσπάθειά τους να γελοιοποιήσουν το Ποτάμι που ήταν το πρώτο κόμμα που βρέθηκε στα νησιά του Αιγαίου μόλις ξέσπασε η καταιγίδα του προσφυγικού. Τώρα, στο ασφαλές πρωθυπουργικό γραφείο τα σωσίβια μπορούν να μοιράζονται ως σουβενίρ και τα τρολ των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να γελούν και να επιχαίρουν».

«Καρφιά» Θεοδωράκη για το σωσίβιο του Τσίπρα: Τώρα τα τρολ των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ γελούν | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σταύρος Θεοδωράκης ποτάμι σωσίβιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ