Θρυλικό μοντέλο αποκάλεσε Κένταλ Τζένερ και Τζίτζι Χαντίντ: Σκ@@ες της στιγμής [εικόνες] - iefimerida.gr

Θρυλικό μοντέλο αποκάλεσε Κένταλ Τζένερ και Τζίτζι Χαντίντ: Σκ@@ες της στιγμής [εικόνες]

Instagram @gigihadid
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η Σίντι Κρόφορντ να έχει αποκαλέσει την Τζίτζι Χαντίντ «γλυκό κορίτσι», ωστόσο, φαίνεται πως δεν ασπάζονται όλοι τη συγκεκριμένη άποψη.

Η Στέφανι Σέιμουρ, ένα από τα θρυλικά σουπερμόντελ της δεκαετίας του 90, διαφωνεί και μάλιστα όχι με τον πιο κομψό τρόπο.

Θρυλικό μοντέλο αποκάλεσε Κένταλ Τζένερ και Τζίτζι Χαντίντ: Σκ@@ες της στιγμής [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Instagram @stephanieseymourofficial

Ερωτηθείσα από το Vanity Fair για την Κένταλ Τζένερ και την Τζίτζι Χαντίντ, η Στεφανι Σέιμουρ απάντησε:

«Είναι πολύ διαφορετικές από αυτό που ήμασταν εμείς. Τα supermodels είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν. Αξίζουν ένα δικό τους τίτλο. Είναι όμορφα κορίτσια και τις υποστηρίζω, αλλά θέλουν δικό τους τίτλο». «Σκ@@ες της στιγμής!», είπε και πρόσθεσε γελώντας: «Αυτός θα ήταν ένας καλός τίτλος γι αυτές».

Θρυλικό μοντέλο αποκάλεσε Κένταλ Τζένερ και Τζίτζι Χαντίντ: Σκ@@ες της στιγμής [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Instagram @stephanieseymourofficial

Η μικρή αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν, φυσικά και δεν άφησε αναπάντητη τη δήλωση της Σέιμουρ, γράφοντας στο προσωπικό της blog.

«Κανείς δεν προσπαθεί να κλέψει κάτι από την Στέφανι Σέιμουρ ή προσπαθεί να την αντιγράψει. Εχει μία κόρη! Σας εγγυώμαι πως δεν θα ήθελα κάποιος να την διαπόμπευση δημόσια, όπως εκείνη έκανε με εμάς με το σχόλιο της περί ''σκύ@@ες της στιγμής», σημείωσε η Κένταλ και συνέχισε:

«Το να είσαι σουπερμόντελ είναι ένας σχετικός όρο. Αν οι άνθρωποι θέλουν να αποκαλούν τη Τζίτζι και εμένα σουπερμόντελς, δεν παίρνει τίποτα από τα σουπερμόντελς του παρελθόντος. Προφανώς έχω αμέριστο σεβασμό για αυτές τις γυναίκες, ωστόσο, αυτή τη στιγμή είμαστε μοντέλα αυτού του καιρού. Σημαντικές; Μπορεί. Σκληρά εργαζόμενες; Σίγουρα».

Θρυλικό μοντέλο αποκάλεσε Κένταλ Τζένερ και Τζίτζι Χαντίντ: Σκ@@ες της στιγμής [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Instagram @gigihadid

Παράλληλα, η Κένταλ Τζένερ υποστηρίζει πως όταν εκείνη μεγαλώσει και δει κορίτσια να προσπαθούν να βαδίσουν στον χώρο του μόντελινγκ θα τα βοηθήσει να σταθούν και θα τα συμβουλεύσει.

«Αυτός είναι ο σωστός τρόπος συμπεριφοράς και σκοπεύω να έχω θετική επίδραση στους νεότερους, σε όλη μου τη ζωή», καταλήγει.

Θρυλικό μοντέλο αποκάλεσε Κένταλ Τζένερ και Τζίτζι Χαντίντ: Σκ@@ες της στιγμής [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Instagram @gigihadid

Θρυλικό μοντέλο αποκάλεσε Κένταλ Τζένερ και Τζίτζι Χαντίντ: Σκ@@ες της στιγμής [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Instagram @gigihadid

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ