Σκορδάς: Ο πολύς κύριος Πολάκης δεν διαθέτει ίχνος κρητικής λεβεντιάς - iefimerida.gr

Σκορδάς: Ο πολύς κύριος Πολάκης δεν διαθέτει ίχνος κρητικής λεβεντιάς

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

« Ο "πολύς" κ. Πολάκης αποδεικνύει ότι δεν διαθέτει ίχνος κρητικής λεβεντιάς », δήλωσε ο πρώην υφυπουργός Ανάπτυξης, Θανάσης Σκορδάς.

« Από εχθές το απόγευμα ενημερώθηκε ότι, καμία απολύτως συγγενική ή οποιαδήποτε άλλη σχέση δεν υφίσταται με την νομική σύμβουλο του ΚΕΕΛΠΝΟ από 10ετίας και πλέον, όταν διεζεύχθη μακρινό μου συγγενή. Παρ' όλα αυτά ο κ. Πολάκης αντί να αναλάβει την ευθύνη του και να αποκαταστήσει την συκοφαντική αναφορά του, επιλέγει να κρύβεται και να σιωπά», συνέχισε ο κ. Σκορδάς και πρόσθεσε: «Είναι φαίνεται αδύνατο, να κατανοήσει ο κ. Πολάκης ότι, οι πολιτικές διαφορές δεν μπορούν να υπερισχύουν μιας στοιχειώδους προσωπικής εντιμότητας σε όποιον θέλει να είναι πολιτικός και να εκφράζει ένα μέρος της κοινωνίας. Κρίμα ...».

H δήλωση του κ. Σκορδά έρχεται σε απάντηση των όσων υποστήριξε χθες στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, κατά τη διάρκεια της έντονης αντιπαράθεσης που είχε με τον Αδωνι Γεωργιάδη. Ο κ. Πολάκης είχε αναφερθεί σε συνεπώνυμη με τον κ. Σκορδά νομική σύμβουλο του ΚΕΕΛΠΝΟ, λέγοντας ότι πρόκειται για μέλος της οικογένειας του πρώην υπουργού και ότι είχε εμπλακεί σε αγορά ακινήτου του Κέντρου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θανάσης Σκορδάς ΚΕΕΛΠΝΟ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ