Θεοδωράκης για το Brexit: Λαϊκιστές όλου του κόσμου αυτoγελοιοποιηθείτε - iefimerida.gr

Θεοδωράκης για το Brexit: Λαϊκιστές όλου του κόσμου αυτoγελοιοποιηθείτε

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Theodore Manolopoulos / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ιδιαίτερο σχόλιο ενόψει του δημοψηφίσματος της Πέμπτης στη Βρετανία, για το αν θα παραμείνει η χώρα στην ΕΕ ή όχι, έκανε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Ο λαϊκισμός δεν είναι προνόμιο μόνο των δικών μας πολιτικών, ούτε καν των Βαλκάνιων ή των «ανατολικών και νοτίων. Διαπρέπουν συχνά και οι αριστοκράτες -κατά τα άλλα- Βρετανοί» έγραψε σε ανάρτηση του στο facebook ο επικεφαλής του Ποταμιού.

«Κάπως έτσι -με την αφίσα που βλέπετε- θέλει να πάρει το δημοψήφισμα ο Farage, ο Johnson και η παρέα του Brexit. Κάπως έτσι, με μπαρούφες, φόβο και διχαστικά μηνύματα, τρέφονται ακραίοι και σκοταδιστές και τύποι όπως ο Mair αλαφιάζονται και σκοτώνουν για τη «Βρετανία Πρώτα».

Στον επόμενο «δικό μας» δημοψήφισμα να θυμίσουμε στους εγχώριους λαϊκιστές -συμμάχους του Farage, για να μην ξεχνιόμαστε- να συγκρίνουν τις λακκούβες στην Ιερά Οδό και την Πειραιώς με το υπό κατασκευή τούνελ που θα περνάει κάτω από τον Τάμεση (700 εκ. λίρες η χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων). Λαϊκιστές όλου του κόσμου αυτoγελοιοποιηθείτε».

 Θεοδωράκης για το Brexit: Λαϊκιστές όλου του κόσμου αυτoγελοιοποιηθείτε | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ