Η Αραμπατζή (ΝΔ) αποκαλύπτει τι της είπε κρυφά χθες ο ο υπουργός Πετρόπουλος - iefimerida.gr

Η Αραμπατζή (ΝΔ) αποκαλύπτει τι της είπε κρυφά χθες ο ο υπουργός Πετρόπουλος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πρωτοφανή καταγγελία κατά του υφυπουργού Τάσου Πετρόπουλου προχώρησε σήμερα η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Αραμπατζή.

Ενώ είχε προγραμματιστεί να απαντήσει σε επίκαιρη ερώτησή της για τις συντάξεις των αγροτών, ο κ. Πετρόπουλος επικαλέστηκε φόρτο εργασίας και δεν εμφανίστηκε στη Βουλή.

Ωστόσο, η κυρία Αραμπατζή ζήτησε τον λόγο από τον προεδρεύοντα Δημήτρη Κρεμαστινό και αναφέρθηκε σε χθεσινό διάλογο που είχε με τον κ. Πετρόπουλο καταγγέλλοντάς τον: «Χθες ανερυθρίαστα, σε συνομιλία που είχα μαζί του, μου δήλωσε ότι δεν θα έρθει ποτέ να απαντήσει στην ερώτησή μου γιατί, όπως μου είπε, έχει απαντήσει σε συναφή ερώτηση άλλου βουλευτή. Και σαν να μην έφτανε αυτό, μου πρόσθεσε ότι έχει πολλές δουλειές πιο σημαντικές να κάνει από το να απαντάει συνέχεια τις ίδιες και τις ίδιες ερωτήσεις.Έφτασε δε στο σημείο να προσβάλει ακόμα και τον πρωθυπουργό λέγοντας μου ότι αν θέλει ας τον παύσει ο κύριος Τσίπρας από υπουργό».

Η κυρία Αραμπατζή, σχολιάζοντας τη συμπεριφορά του κ. Πετρόπουλου, μίλησε για υποβάθμιση του κοινοβουλευτικού ελέγχου και προσβολή του Κοινοβουλίου που έχουν ξεπεράσει κάθε όριο, προσθέτοντας ότι η συμπεριφορά του είναι απαράδεκτη, αλαζονική και εξόχως αντικοινοβουλευτική.

Αποστάσεις από τον κ. Πετρόπουλο κράτησε και ο Δημήτρης Κρεμαστινός, λέγοντας πως δεν προβλέπεται όταν ένας υπουργός απαντά σε ερώτηση ενός βουλευτή να μην απαντά και σε άλλου όταν το θέμα είναι συναφές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ