Αποκάλυψη: Η Τζο Κοξ δεχόταν απειλητικά μηνύματα επί τρεις μήνες - iefimerida.gr

Αποκάλυψη: Η Τζο Κοξ δεχόταν απειλητικά μηνύματα επί τρεις μήνες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: facebook/jocox
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόλις λίγες ώρες μετά την δολοφονία της βρετανίδας βουλευτού των Εργατικών, Τζο Κοξ, έρχεται στο φως μια αποκάλυψη που ενδέχεται να αποφέρει σημαντικές εξελίξεις στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τους Τimes του Λονδίνου, η Τζο Κοξ, η βρετανίδα βουλευτής που άφησε την τελευταία της πνοή μετά από τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε την Πέμπτη από τον 52χρονο Τόμι Μερ, ο οποίος συνελήφθη λίγο αργότερα, δεχόταν απειλητικά μηνύματα επί τρεις μήνες.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η βουλευτής είχε ενημερώσει την αστυνομία για τις απειλές που δεχόταν, με τις αστυνομικές αρχές να έχουν επιληφθεί του θέματος και να εξετάζουν το ενδεχόμενο αύξησης των μέτρων ασφαλείας αλλά και της περιφρούρησης της Κοξ, χωρίς ωστόσο μέχρι την περασμένη Πέμπτη που συνέβη το τραγικό γεγονός να έχουν προχωρήσει σε κάποια ενέργεια.

Να σημειώσουμε ό,τι σύμφωνα με πηγή που επικαλούνται οι Times, η ίδια η βουλευτής των Εργατικών δεν έπαιρνε στα σοβαρά τα απειλητικά μηνύματα που λάμβανε μέχρι τη στιγμή που διαρκώς αυτά αυξάνονταν. Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί από τις αρχές αν τα μηνύματα που είχαν αποδέκτη τη βουλευτή, συνδέονται με τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ