Φεύγει ο Ρομπέρτο από τον Ολυμπιακό - Επιστρέφει Ισπανία για τα παιδιά του - iefimerida.gr

Φεύγει ο Ρομπέρτο από τον Ολυμπιακό - Επιστρέφει Ισπανία για τα παιδιά του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρελθόν θα αποτελέσει ο Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο από τον Ολυμπιακό αφού ο Ισπανός τερματοφύλακας επιθυμεί να επιστρέψει στην Ισπανία και να αγωνιστεί σε σύλλογο της πατρίδας του προκειμένου να βρίσκεται κοντά στα παιδιά του.

Ο Ρομπέρτο δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό αφού ο παίκτης επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα του προκειμένου να μην βρίσκεται πλέον μακριά από την οικογένειά του.

Ο τερματοφύλακας των ερυθρόλευκων, ο οποίος λατρεύτηκε όσο λίγοι στο λιμάνι, αποτέλεσε στόχο μεγάλων συλλόγων κατά την περσινή περίοδο, ωστόσο παρέμεινε στον Ολυμπιακό πραγματοποιώντας μια ακόμη σπουδαία χρόνιά.

Ωστόσο, η διοίκηση του Ολυμπιακού αποφάσισε να σεβαστεί την επιθυμία του παίκτη, ο οποίος μετά το χωρισμό του με τη σύζυγό του Μάρτα, δεν μπορούσε να βλέπει τα δύο παιδιά του όσο συχνά ήθελε.

Πιθανότερος προορισμός του είναι η Βαρκελώνη αφού η Εσπανιόλ είναι αυτή, η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτησή του, δαπανόντας μάλιστα και ένα αρκετά μεγάλο ποσό για να αποσπάσει το «οκ» και του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρομπέρτο Ολυμπιακός μεταγραφή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ