Αλλάζει τα μηνύματα η Apple - Ξεχάστε τα βαρετά κείμενα σε iPhone και iPad [βίντεο] - iefimerida.gr

Αλλάζει τα μηνύματα η Apple - Ξεχάστε τα βαρετά κείμενα σε iPhone και iPad [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι χρήστες των iPhone θα βρεθούν μπροστά σε μια σημαντική αλλαγή με την τελευταία αναβάθμιση του κινητού τους τηλεφώνου και του iPad. Η Apple θέλοντας να ανταγωνιστεί apps όπως το Viber, το Whatsapp και το Faceook Messenger, αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες θα στέλνουν μηνύματα.

Στο iOS 10, οι συνομιλίες θα αποτελούν ένα φαντασμαγορικό χώρο πολυμέσων. Τα παλιά βαρετά κείμενα θα πάψουν πλέον να υπάρχουν αφού τη θέση τους θα πάρει μια σειρά από «κινούμενα σχέδια» και emoji, τα οποία έχουν μπει έντονα στην καθημερινότητα των χρηστών τα τελευταία χρόνια.

Στο νέο λειτουργικό, ο χρήστης θα μπορεί να προσθέσει κινούμενες εικόνες στα μηνύματά του, να γράψει με «αόρατο μελάνι» όπου ο παραλήπτης θα πρέπει να σύρει το δάχτυλό του πάνω σε αυτό για να διαβάσει το μήνυμα ενώ θα υπάρχει και κάποιου είδους πρόβλεψη για το emoji που θα θέλει να χρησιμοποιήσει ο χρήστης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κινητά Apple iOS μηνύματα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ