Γεννηματά για την ομιλία Τσίπρα στο Μουσείο Ακρόπολης: Ευτυχώς που τα αγάλματα δεν έχουν φωνή - iefimerida.gr

Γεννηματά για την ομιλία Τσίπρα στο Μουσείο Ακρόπολης: Ευτυχώς που τα αγάλματα δεν έχουν φωνή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με καυστικό τρόπο σχολίασε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, την ομιλία Τσίπρα για την Ανάπτυξη, στο μουσείο Ακρόπολης.

«Ολόκληρο επικοινωνιακό show, έστησε ο κ Τσίπρας, για να επαναλάβει τα χιλιοειπωμένα. Τα ίδια και τα ίδια. Ευτυχώς τα αγάλματα δεν έχουν φωνή», δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Διερωτήθηκε δε «τι να περιμένει η ανάπτυξη από μια κυβέρνηση διώκτη των επενδύσεων. Με τους εξοντωτικούς φόρους και τις υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές, με το άδειο κέλυφος του Αναπτυξιακού νόμου, με τις αμφιθυμίες των υπουργών, το κράτος των ημετέρων, τα εξόχως υφεσιακά μέτρα του μνημονίου. Ό,τι δηλαδή χρειάζεται για να φύγουν και οι λίγοι που επιμένουν να επενδύσουν στην Ελλάδα». Οπως επεσήμανε η Φώφη Γεννηματά «για την κοινωνική δικαιοσύνη, ας ρωτήσουν αυτούς που χάνουν το ΕΚΑΣ, αυτούς που έχασαν το επίδομα θέρμανσης, αυτούς που θίγει η μείωση του αφορολόγητου».

«Κρίμα για την χώρα. Μια ακόμα απογοήτευση για όσους περίμεναν ακόμη, να κάνει κάτι ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ» καταλήγει η δήλωση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ