Καταθέτει στην Ασφάλεια η σύζυγος Μαυρίκου -Για την κατάσταση του εκδότη - iefimerida.gr

Καταθέτει στην Ασφάλεια η σύζυγος Μαυρίκου -Για την κατάσταση του εκδότη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το κατώφλι του σπιτιού τη οικογένειας Μαυρίκου πέρασαν, σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίς το μεσημέρι, άνδρες της Ασφάλειας.

Οι αξιωματικοί της ασφάλειας επισκέφθηκαν το σπίτι προκειμένου να καταθέσει η σύζυγος του 42χρονου εκδότη και όποιο άλλο οικείο πρόσωπο Παναγιώτη Μαυρίκου γνωρίζει και μπορεί να καταθέσει κάτι.

Οι άνδρες της Ασφάλειας, επιχειρώντας να συνθέσουν το παζλ του δυστυχήματος Μαυρίκου που είχε σαν συνέπεια το να απανθρακωθεί, προσπαθούν να απαντήσουν στα ερωτήματα που εγείρονται γύρω από τη φυσική κατάσταση του εκδότη (στο κατά πόσο ήταν σε θέση να αντιδράσει) αλλά και να μάθουν με ποιον συναντήθηκε στο Μαρούσι, πριν το δυστύχημα. Υπενθυμίζεται ότι, όπως έχει γνωστό, κατά πληροφορίες, ο εκδότης πριν το δυστύχημα βρισκόταν στο Μαρούσι, διότι είχε ένα ραντεβού.

Κατά τη διάρκεια του ραντεβού αυτού είχε αφήσει το πολυτελές τζιπ του στο δρόμο και δεν το είχε βάλει σε κάποιο φυλασσόμενο γκαράζ. Αμέσως μετά το ραντεβού επιβιβάστηκε στο Cayenne και βγήκε στην Αττική Οδό με τη γνωστή σε όλους κατάληξη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ