Θεσσαλονικιός θα κάνει το γύρο της Ευρώπης παρέα με το ποδήλατο του - iefimerida.gr

Θεσσαλονικιός θα κάνει το γύρο της Ευρώπης παρέα με το ποδήλατο του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόκειται για τον 40χρονο Γρηγόρη Βερροιώτη, τον λεγόμενο και ως «Ποδηλάτη του κόσμου», ο οποίος ξεκίνησε από το δημαρχείο της Θεσσαλονίκης μαζί με το ποδήλατο του για να κάνει το γύρο της Ευρώπης.
Ο στόχος του ταξιδιού του ανα την Ευρώπη είναι να περάσει αλλα και να διαδώσει το μήνυμα ότι η Θεσσαλονίκη είναι η «Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας» για το 2014, αλλά και τονίσει ότι παρά τις οικονομικές αντιξοότητες η Ευρώπη μπορεί να τα καταφέρει.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγος σκοπεύει να διανύσει παρέα μόνο με το ποδήλατο του 60.000 χιλιόμετρα, περνώντας από 22 ευρωπαϊκές χώρες, 368 Δήμους,120 περιφέρειες, 2.780 Οργανισμούς και Ενώσεις Πολιτών.

Σε δηλώσεις του, είπε ότι θα κάνει γνωστό ότι η Θεσσαλονίκη είναι όμορφη πόλη για τουρισμό ενώ τόνισε αστειευόμενος ότι «δεν έχει σημασία η ηλικία αν είμαστε εύσωμοι ή αθλητικοί τύποι. Είμαστε τρελοί».

Τον Γρηγόρη Βερροιώτη «ξεπροβόδισε», η αντιδήμαρχος Νεότητας, Αθλητισμού και Εθελοντών, Μαρία Πασχαλίδου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ