Συνέχεια στην κόντρα για το «Παραιτηθείτε» -Οι ειρωνείες των υπουργών - iefimerida.gr

Συνέχεια στην κόντρα για το «Παραιτηθείτε» -Οι ειρωνείες των υπουργών

Φωτογραφία: Sooc
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η συγκέντρωση του κινήματος «Παραιτηθείτε» στην οποία έδωσαν το παρόν κατά εκτιμήσεις από 8.000 έως 10.000 άτομα, έγινε, ωστόσο οι αντιδράσεις και η ένταση που πυροδότησε από την προαναγγελία της ακόμη, ημέρες πριν, εξακολουθεί.

Κυβερνητικά στελέχη και χθες, τόσο κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης όσο και αμέσως μετά την ολοκλήρωσή της μέσω των κοινωνικών δικτύων δεν σταμάτησαν τις ειρωνείες.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη στο Facebook ο οποίος από τη συγκέντρωση έβγαλε το συμπέρασμα ότι «ο λαός είναι πικραμένος αλλά ακόμη ελπίζει».

Αναλυτικά, έγραψε στο Facebook:

«Μόλις επέστρεψα από την Τανάγρα όπου πήγαμε μαζί με τον υπουργό εθνικής Αμυνας για να επιστρέψουμε τα ελικόπτερα που είχαν προσγειωθεί στη Βουλή για να φυγαδεύσουν την κυβέρνηση λόγω της συγκέντρωσης των Παραιτηθείτε .Κουραστική δουλειά ...
ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ :Τέτοιο ΚΑΖΟ ουτε οι πιο απαισιόδοξοι από την αντιπολίτευση δεν το περίμεναν .
Συμπέρασμα
-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ
-Ο λαός ειναι πικραμένος ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΜΑΣ
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΜΕ .Δουλειά-δουλειά-δουλειά ..».

Συνέχεια στην κόντρα για το «Παραιτηθείτε» -Οι ειρωνείες των υπουργών  | iefimerida.gr 0

Ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, πάλι, προσπαθώντας και αυτός να ευφυολογήσει θυμήθηκε μια χαρακτηριστική φιγούρα του κινήματος «Μένουμε Ευρώπη» και αναρωτήθηκε στο Twitter: «Πού είναι ο κύριος με την σαμπάνια; Λειψανδρία στους παραιτηθείτε ή θα κάνει εμφάνιση αργότερα;».

Συνέχεια στην κόντρα για το «Παραιτηθείτε» -Οι ειρωνείες των υπουργών  | iefimerida.gr 1

Ακρως ειρωνικός και ο Πάνος Καμμένος ο οποίος έγραψε στο Twitter: «Μετά την τελετή προσφέρουν κονιάκ με κολλαγόνο στην Ψαρού»:

Συνέχεια στην κόντρα για το «Παραιτηθείτε» -Οι ειρωνείες των υπουργών  | iefimerida.gr 2

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος, πάλι, μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1 και σχολιάζοντας τη χθεσινή συγκέντρωση των «Παραιτηθείτε» είπε ότι «τέτοιες διαδηλώσεις δείχνουν ότι ο ελληνικός λαός θέλει ηρεμία και σταθερότητα. Δεν θέλει εκλογές. Θέλει να δει πως θα πάει αυτή η πορεία μετά την αξιολόγηση»...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παραιτηθείτε κίνημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ