Οι Αγγλοι πέρασαν στην «αντεπίθεση» - Επεισόδια και 36 συλλήψεις στη Λιλ [βίντεο] - iefimerida.gr

Οι Αγγλοι πέρασαν στην «αντεπίθεση» - Επεισόδια και 36 συλλήψεις στη Λιλ [βίντεο]

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι εντολές της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας ήταν ξεκάθαρες προς τους οπαδούς της ομάδας. «Μην ταξιδέψετε στη Λιλ αν δεν έχετε εισιτήρια». Ωστόσο ελάχιστοι τις άκουσαν με αποτέλεσμα Άγγλοι χούλιγκαν να συγκρουστούν με Ρώσους και την αστυνομία να κάνει εκτεταμένη χρήση χημικών και να προχωρά σε συλλήψεις.

Αυτή τη φορά οι Άγγλοι ήταν πολυάριθμοι και περισσότερο... οργανωμένοι. Στα στενά δρομάκια της Λιλ, οι Άγγλοι χούλιγκαν ξεκίνησαν ένα αδιάκοπο κυνηγητό από το απόγευμα της Τρίτης προς τους χούλιγκαν της Ρωσίας, οι οποίοι βρέθηκαν σε κεντρικά σημεία της πόλης μετά το τέλος του αγώνα με τη Σλοβακία.

Παρά το γεγονός πως η αστυνομία κατάφερε να μπλοκάρει ένα μεγάλο μέρος των Άγγλων που επιχείρησαν να ανέβουν προς το Βορρά της Γαλλίας χωρίς εισιτήριο για την αναμέτρηση με την Ουαλία, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που βρήκαν τρόπο να φτάσουν στη Λιλ.

Οι αστυνομικές δυνάμεις προσπάθησαν με χρήση χημικών να διασπάσουν το πλήθος και να μην επιτρέψουν στις δύο πλευρές να βρεθούν σώμα με σώμα όμως σε πολλές περιπτώσεις δεν τα κατάφεραν αφού οι οδομοχίες συνεχίστηκαν έως και τα ξημερώματα.

Προχώρησαν σε 36 συλλήψεις ενώ για μια ακόμη μια φορά δεν έλειψαν οι επιθέσεις σε άτομα που απομονώθηκαν κατά τη διάρκεια των «μονομαχιών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euro 2016 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Λιλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ