Η Μισέλ αποκαλύπτει: Πώς αντέδρασε όταν ο Ομπάμα τής είπε ότι θα θέσει υποψηφιότητα για Πρόεδρος - iefimerida.gr

Η Μισέλ αποκαλύπτει: Πώς αντέδρασε όταν ο Ομπάμα τής είπε ότι θα θέσει υποψηφιότητα για Πρόεδρος

(φωτογραφία: Jim Lo Scalzo/EPA/ΑΠΕ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, περιέγραψε τις πιο αξέχαστες και περήφανες στιγμές της παραμονής της στον Λευκό Οίκο, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης της στην γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρει.

Όπως ανέφερε η Μισέλ μια από τις «πιο περήφανες» στιγμές ήταν όταν αντίκρισε τον σύζυγό της να περπατά στον κήπο του Λευκού Οίκου, έχοντας μόλις προσγειωθεί με το Προεδρικό ελικόπτερο.

«Βλέποντας τον σύζυγό μου να απομακρύνεται με τα πόδια από το «Marine One» προς το Οβάλ Γραφείο, είπα μέσα μου, Είναι μμμμμμ! Ξέρετε, έχει και αυτό το βάδισμα, έτσι δεν είναι;» είπε γελώντας υπό της επευφημίες του κοινού της εκπομπής.

Η Μισέλ αποκαλύπτει: Πώς αντέδρασε όταν ο Ομπάμα τής είπε ότι θα θέσει υποψηφιότητα για Πρόεδρος | iefimerida.gr 0

Σε μια ειλικρινή και χιουμοριστική συζήτηση η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, μίλησε επίσης για τον χαρακτήρα του συζύγου της.

«Έχω πει από την πρώτη στιγμή σε όλους τους ανθρώπους ότι ο Μπαράκ Ομπάμα είναι ακριβώς αυτός που λέει ότι είναι», τόνισε και πρόσθεσε: «Είναι ένας αυθεντικός άνθρωπος, όπως ήρθε έτσι ίδιος πρόκειται και να φύγει -το ίδιο πρόσωπο».

Η κ. Ομπάμα αποκάλυψε επίσης την αρχική της αντίδραση στο άκουσμα της υποψηφιότητας του συζύγου της για τη θέση του Προέδρου των ΗΠΑ.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, όταν ο Μπαράκ της είπε ότι ήθελε να θέσει υποψηφιότητα για Πρόεδρος, η πρώτη αντίδραση της ήταν: «Είσαι τρελός; Χαλάρωσε!»

Μετά από οκτώ χρόνια ζωής στον Λευκό Οίκο, στην Ουάσιγκτον, η κ. Ομπάμα δεν έκρυψε ότι ανυπομονεί να «επιστρέψει σιγά-σιγά πίσω στην κανονική ζωή».

«Θέλω να περπατήσω στον δρόμο, θέλω να καθίσω σε μια αυλή που δεν αποτελεί εθνικό πάρκο. Θέλω να πάω σε ένα target (κατάστημα), και να ψωνίσω. Έχω ακούσει ότι τόσα πολλά πράγματα έχουν αλλάξει από τότε», αστειεύτηκε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ